Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El castellarenc Joan Vives, durant la presentació dels curtmetratges "El romànic proper"
El castellarenc Joan Vives, durant la presentació dels curtmetratges "El romànic proper"

La ciutadania podrà gaudir demà dimecres de la projecció de diversos curtmetratges castellarencs en el marc del BRAM!

Dimarts 19 de febrer de 2013

La Sala d’Actes d’El Mirador serà l’escenari demà dimecres, 20 de febrer, d’una nova projecció de la 5a Mostra de Cinema de Castellar del Vallès BRAM!. En aquesta ocasió, a partir de les 19 hores, es projectaran diversos curtmetratges realitzats per castellarencs.

La sessió, que és gratuïta, constarà de dues parts i començarà amb un total de quatre projectes produïts per alumnes de l’Institut Puig de la Creu. Així, es podran veure diverses propostes d’Invitia Productions, el grup de produccions videogràfiques de l’institut, tutoritzat per Albert Alfonso i format per Iñaki Lamúa, Marina Muñoz, Claudia Mata, Miriam Barrera, Joan Duran i Cristina González.

D’una banda, es presentarà Good Morning, un curt que va rebre el desembre del 2012 el 2n premi de la 12a edició del Festival Camera Zizanio de Pyrgos (Grècia), en la categoria de pel·lícules realitzades por joves de 17 a 20 anys. El film tracta d'una dona de negocis que és seguida per un home misteriós a través dels carrers d'una ciutat. Durant la persecució apareixen altres personatges extravagants i estranys.

També es projectaran dos curts més rodats a Pyrgos, en el marc del mateix Festival Camera Zizanio, i que porten per títol Poof i Internet friends, a més d’una pràctica realitzada pels alumnes de 2n de Batxillerat en el seu treball de recerca sobre la Publicitat anomenada Speed on espot.

La segona part de l’acte consistirà en la presentació de dos curtmetratges documentals produïts per membres de l’entitat Castellar X Colòmbia. El primer curt presenta el municipi i les relacions que s’estableixen entre els seus ciutadans i ciutadanes, així com la capacitat d’aquests de construir xarxes socials. A més, també explica els orígens i finalitats de l’entitat, que pretén materialitzar projectes de cooperació internacional i codesenvolupament i dur a terme activitats de sensibilització a la vila sobre la vida i cultura colombiana.

El segon curt és un projecte de sensibilització de caire social i cultural que porta per títol Mirada de mujer, centrat en l’emancipació i el creixement de la dona.

Un centenar de persones assisteixen a l’estrena del BRAM! 2013

El BRAM! 2013 es va estrenar ahir dilluns amb una doble sessió que va tenir lloc a l’Auditori Municipal Miquel Pont. Així, a les 18.30 hores, la projecció la projecció de quatre documentals de Joan Vives, que va assistir l’acte, agrupats sota el títol El romànic proper, va aplegar una seixantena d’espectadors, mentre que l’acte d’homenatge al cineasta Antoni Padrós, que va tenir lloc a les 21 hores, va atraure una quarantena de persones.

Padrós va estar acompanyat pel director del Club Cinema Castellar Vallès, Pere Joan Ventura, i per Mariona Bruzzo, responsable del Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca de Catalunya, que recentment ha restaurat l’obra cinematogràfica del cineasta terrassenc. Així, els curtmetratges de Padrós es poden consultar ara en 4 DVD que es poden adquirir a la Filmoteca.

Els espectadors de l’Auditori van poder gaudir de les pel·lícules Dafnis i Cloe (1969), Ice cream (1970), Alice has discovered the Napalm Bomb (1969) i L’home precís (2012).

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40