Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les inscripcions es poden fer al Servei d'Atenció Ciutadana (SAC), situat a El Mirador
Les inscripcions es poden fer al Servei d'Atenció Ciutadana (SAC), situat a El Mirador

Continuen obertes les inscripcions a diversos cursos d’El Mirador que es duran a terme aquesta primavera

Divendres 22 de març de 2013

El Mirador ha anunciat que les inscripcions a l’oferta formativa que el centre de coneixement ofereix aquesta primavera continua oberta. En total, es duran a terme set cursos que versaran principalment sobre temes relacionats amb la informàtica i les TIC, el món multimèdia i audiovisual, i l’administració.

Així, en el vessant de la informàtica i les TIC, els dies 2 i 3 d’abril, respectivament, començaran un curs d’ofimàtica avançada i un taller de programació Java. El primer, de 30 hores de durada, té per objectiu que l’alumne conegui com treure el màxim profit als programes d’oficina més comuns, i que aprengui a fer servir funcions avançades que permeten estalviar temps i millorar la qualitat del resultat obtingut.

Pel que fa al curs de Java, que tindrà una durada de 18 hores, és una introducció al llenguatge de programació en Java, que es podrà completar a partir del 22 de maig amb un taller de programació Java II. Aquest programa d’aprofundiment en el llenguatge Java, d’una durada de 20 hores, també té ja obert el període d’inscripció.

En l’àmbit multimèdia, la fotografia és la protagonista dels dos cursos proposats per El Mirador. D’una banda, dimecres 3 d’abril s’iniciarà un curs de nivell 1 de retoc fotogràfic, que mostra les bases del funcionament de l’Adobe Photoshop mitjançant la pràctica i la utilització de les eines treballades. D’altra banda, s’ha previst un curs per aprendre a crear àlbums fotogràfics digitals. D’aquesta proposta formativa, de dues hores de durada, s’han organitzat tres sessions: així, es podrà triar entre realitzar-la el 22 d’abril, el 20 de maig o el 17 de juny.

Amb l’objectiu que l’alumne aprengui a distingir quines són les diferents parts de la nòmina, s’ha programat un curs de nivell mig sobre nòmines i Seguretat Social, que tindrà lloc els matins dels dijous compresos entre el 25 d’abril i el 27 de juny.

La proposta de cursos de primavera que ofereix El Mirador es completa amb el curs de monitors de lleure que començarà el 6 d’abril i per al qual resten poques places disponibles. Aquest curs, reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, ofereix tècniques i aprenentatges teòrics que fomenten la idea del monitor, abans que res, com a educador.

Les inscripcions es poden formalitzar al Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) d’El Mirador

Les persones interessades a cursar alguna d’aquestes ofertes formatives ja poden formalitzar la seva inscripció al Servei d’Atenció Ciutadana (SAC), situat a El Mirador. L’horari d’obertura del servei és dilluns i divendres, de 8.30 a 14.30 h, i de dimarts a dijous, de 8.30 a 19.00 h. Cal tenir en compte, però, que coincidint amb la Setmana Santa, del 26 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, el SAC estarà tancat, mentre que del 25 al 27 de març, l’horari d’obertura serà de 8.30 a 14.30 h.

Els preus i altres detalls de tots aquests cursos es poden consultar a l'enllaç que apareix a la part superior de la pàgina. Cal tenir en compte que, com és habitual, les persones en situació d’atur inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya, les persones de 65 anys o més, les que tinguin alguna discapacitat i disposin d’acreditació, i els membres de famílies nombroses o monoparentals amb acreditació tindran un 20% de descompte respecte els preus establerts.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40