Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fragment del cartell de "Malenconia"
Fragment del cartell de "Malenconia"

La comèdia d’animació "¡Rompe Ralph!", propera proposta de cinema familiar a l’Auditori

Dimecres 17 d'abril de 2013

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha programat per al proper diumenge, dia 21 d’abril, una nova proposta de cinema familiar a l’Auditori Municipal Miquel Pont. En aquesta ocasió, la pel·lícula escollida és la comèdia d’animació ¡Rompe Ralph!, que es projectarà a les 12 hores.

Els espectadors podran gaudir de la història de Ralph, que durant dècades ha viscut a l’ombra de Repara-Fèlix Jr., el bon noi del seu videojoc. Cansat de ser el dolent, Ralph decideix encarar l’assumpte amb les seves pròpies i gegants mans, i es llança a un viatge a través de diferents móns i generacions de videojocs per demostrar que ell també pot ser un heroi.

Aquest film nord-americà de l’any 2012, dirigit per Rich Moore i guardonat amb cinc premis Annie, un Critic Choice Award, un National Board of Review i un Producers Guild of America, es projectarà en versió doblada al castellà. L’entrada tindrà un preu de 3 euros.

Divendres 19 d’abril hi haurà una nova sessió de cinefòrum de la mà del CCCV

D’altra banda, el Club Cinema Castellar Vallès ha programat divendres, 19 d’abril, a les 21 hores, una nova sessió de cinefòrum a la Sala d’Actes d’El Mirador. En aquesta ocasió la pel·lícula triada és Malenconia, un drama psicològic de ciència ficció dirigit per Lars Von Trier i protagonitzat, entre d’altres, per Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg i Kiefer Sutherland.

La pel·lícula tracta sobre Justine i Michael, una parella que celebra el seu casament, amb una sumptuosa festa a casa de la seva germana i el seu cunyat, mentre el planeta Malenconia es dirigeix capa a la terra.

Entre els guardons obtinguts pel film, tots l’any 2011, destaquen el de millor pel·lícula als Premis de Cinema Europeu, i el premi a la millor actriu per a Kirsten Dunst al Festival de Cannes.

L’assistència a aquesta projecció, que és gratuïta per als socis del CCCV, té un preu de 5 euros per al públic general. Cal recordar que, com és habitual en totes les sessions de cinefòrum, el film es projectarà en versió original subtitulada, en aquesta ocasió en català.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40