Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Joaquim Montserrat i Neus Segalés, en el moment del lliurament de les pintures a l'alcalde, Ignasi Giménez, i la regidora, Pepa Martínez
Joaquim Montserrat i Neus Segalés, en el moment del lliurament de les pintures a l'alcalde, Ignasi Giménez, i la regidora, Pepa Martínez

Els artistes Joaquim Montserrat i Neus Segalés donen dues obres d’art al municipi

Divendres 17 de maig de 2013

Els pintors Joaquim Montserrat i Neus Segalés han fet la donació aquest migdia a l’Ajuntament de Castellar del Vallès de dues obres d’art que van ser presentades a l’exposició “Visions de Castellar” que es va exposar a El Mirador a la Festa Major de l’any 2012. L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Ignasi Giménez, i la regidora de Cultura i Lleure, Pepa Martínez.

Joaquim Montserrat ha cedit al municipi “Castellar del Vallès, segle XXI”, una composició a l’oli sobre tela de 100 per 81 centímetres on hi apareix la façana de l’edifici d’El Mirador. Per la seva banda, la castellarenca Neus Segalés ha donat el quadre “Visions de Castellar”, una composició mixta sobre fusta de 80x40 centímetres, on hi apareix el campanar de l’església de Sant Esteve. 

Cal recordar que fins al 31 de maig es pot veure a El Mirador l’exposició Diàlegs del col·lectiu Zero Quadrat, format pel mateix Joaquim Montserrat, Càndida Bracons, Maite Mòdul i Rossend Lozano. La mostra ha comptat precisament amb Neus Segalés com a artista convidada.

Les dues obres cedides a l’Ajuntament, de temàtica local, passaran a formar part del Fons d’Art Municipal i es penjaran a les dependències municipals d’El Mirador.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40