Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de l'Escola Municipal de Música Torre Balada
Imatge de l'Escola Municipal de Música Torre Balada

L’Escola de Música Torre Balada oferirà tres actuacions de cloenda del curs 2012-2013

Dimecres 12 de juny de 2013

Els diferents cors i agrupacions instrumentals de l’Escola de Música Torre Balada oferiran la setmana que ve tres actuacions que posaran fi al curs 2012-2013.

El primer dels tres concerts programats tindrà lloc dilluns, 17 de juny, i consistirà en la interpretació de la cantata El Navegant, original de professor del centre Joan Munt, a càrrec dels combos, l’orquestra de petits i els grups de saxos, vent, corda i percussió. Aquesta proposta començarà a les 19 hores i tindrà lloc a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

El mateix escenari acollirà l’endemà dimarts, 19 de juny, diverses actuacions d’exalumnes del centre que obriran les actuacions de la tarda a les 18 hores. A continuació d’aquestes interpretacions, els alumnes de sensibilització i iniciació de l’escola oferiran una actuació sobre la cantata En Patufet, de Carles A. Tort. El programa del dia finalitzarà amb la interpretació de la cantata Rebel·lió a la cuina, d’A. Miralpeix, a càrrec dels alumnes de l’escola Frederic Mompou de Matadepera.

El curs 2012-2013 de l’Escola Municipal de Música Torre Balada es donarà per definitivament acabat divendres 21 de juny, quan a les 19 hores el cor de Gospel de l’escola oferirà un concert a la plaça del Mercat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40