Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

2n premi: "Carxofada" (Irene Martí)
2n premi: "Carxofada" (Irene Martí)

Jaume Calsina, Irene Martí, Carles Calsina i Toni Pérez resulten premiats al concurs de fotografia sobre alimentació saludable

Dijous 20 de juny de 2013

La trentena d’obres participants al concurs es troben exposades a l’Espai Sales d’El Mirador fins al 28 de juny

Jaume Calsina, Irene Martí, Carles Calsina i Toni Pérez han estat els quatre guanyadors dels premis del concurs de fotografia Fototemàtica sobre alimentació saludable organitzat per El Mirador en el marc del Mes temàtic sobre salut i alimentació.

El lliurament dels premis, consistents en farcells de productes ecològics valorats, respectivament en 75 € (1r premi), 50 € (2n premi) i 25 € (3r premi), es va portar a terme el passat dimecres 12 de juny a l ‘Espai Sales d’El Mirador, i va comptar amb la presència de la regidora Comissionada per El Mirador, Anna Màrmol. A més dels tres primers premis concedits a les obres “Coll de Dama” (Jaume Calsina), “Carxofada (Irene Martí) i “Picapoll” (Carles Calsina), el jurat, format per persones vinculades al món de la fotografia, també va valorar l’obra “Versàtil”, de Toni Pérez, amb un accèssit que consistia en un abonament per poder assistir a les quatre pel·lícules que es projectaran a l'Auditori el mes de juliol en el marc de les Nits d'Estiu 2013.

A l’hora de triar les fotografies guanyadores, que es poden consultar al web municipal, el jurat ha tingut en compte criteris com l’originalitat, la qualitat fotogràfica o la capacitat de les imatges de fer evocar específicament l’alimentació saludable.
   
En total, es van rebre una trentena de fotografies, que es troben exposades fins al 28 de juny a l’Espai Sales d’El Mirador, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 20 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40