Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Homenatge a l'egiptòleg castellarenc Llorenç Baqués i Estapé (1935-1980)
Homenatge a l'egiptòleg castellarenc Llorenç Baqués i Estapé (1935-1980)

Les activitats d’homenatge a l’egiptòleg castellarenc Llorenç Baqués finalitzaran diumenge

Dijous 3 d'abril de 2014

El programa d’activitats que des del mes de gener ha homenatjat a figura de l’egiptòleg castellarenc Llorenç Baqués, en una iniciativa de l’entitat Viatges i Més, lleure solidari, amb el suport de l’Ajuntament de la vila, finalitzaran diumenge, 6 d’abril, amb un acte que inclourà diferents propostes.

L’acte de cloenda començarà a les 12.30 hores a la Sala d’Actes d’El Mirador, on es lliuraran diplomes als participants al curs d’iniciació a l’art i la cultura de l’antic Egipte, que es va dur a terme entre els mesos de febrer i març. A continuació, es podrà gaudir d’una xerrada titulada “Llorenç Baqués, un veí del meu poble: records i escrits”, a càrrec de Joan Pinyot.

En finalitzar la xerrada, els assistents a l’acte es desplaçaran fins al número 29 del carrer Major, la casa on va néixer Baqués, on es col·locarà una placa commemorativa en record de l’egiptòleg. Les propostes dia acabaran amb un brindis que s’ha preparat al vestíbul de l’Auditori.

Cal assenyalar, però, que tot i que les activitats puntuals finalitzaran diumenge, l’homenatge a Baqués continuarà a partir del mes de maig amb dues iniciatives més: l’exposició de llibres sobre art i cultura de l’Antic Egipte que es podrà veure a la Biblioteca durant el mes de maig i la posada a la venda d’una publicació amb la biografia, treballs i activitats d’homenatge a l’egiptòleg a partir del 10 de juny.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40