Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fotografia de Ferran Aguilar Anton
Fotografia de Ferran Aguilar Anton

L’exposició fotogràfica “VI Instants de Natura” arriba a Castellar del Vallès el 2 de juny

Dimecres 28 de maig de 2014

L’exposició fotogràfica “VI Instants de Natura”, coorganitzada per l’Ajuntament de Castellar del Vallès, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA, es podrà visitar a l’Espai Sales i a la Sala Polivalent d’El  Mirador Centre de Coneixement (pl. d’El Mirador, s/n), del 2 de juny a l’11 de juliol.

Les imatges que es podran veure provenen del concurs bianual de fotografia Instants de Natura que en la seva darrera edició va ser convocat per l’ADENC i la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. Les 59 fotografies que formen la mostra són una selecció de les 447 presentades al concurs, totes elles dels Països Catalans. Estan agrupades en quatre categories: Natura amenaçada, natura protegida (5 fotografies), Fauna (28 fotografies), Flora (12 fotografies) i Natura inanimada (14 fotografies).

L’exposició inclou també les imatges guanyadores dels diferents premis del concurs: una per cadascuna de les quatre categories, a més dels premis a la millor fotografia juvenil i a la millor fotografia del global del concurs.

L’objectiu d’aquest tàndem d’activitats  (concurs i exposició) és fomentar el coneixement i l’estima de l’entorn natural i especialment la biodiversitat dels Països Catalans. Es promouen al mateix temps altres maneres d’observar el medi ambient, unint el sentit artístic de la fotografia i la seva capacitat de denúncia de les agressions al paisatge.

La mostra, cedida per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, forma part del programa d’exposicions itinerants que la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA porten a diverses poblacions d’arreu de Catalunya en col·laboració amb els centres culturals i expositius de les ciutats. L’objectiu del programa és fer accessible el coneixement de temes d’interès general que fomenten els valors i inciten a la reflexió a través d’expressions artístiques properes a les vivències de les persones i el territori.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40