Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Podeu veure aquesta proposta artística al canal YouTube Estima Castellar

El projecte d’art d’aquest mes de setembre a El Mirador recull pintures de Manel Sànchez

Dimecres 3 de setembre de 2014

Una vintena d’obres del pintor Manel Sànchez protagonitzen aquest mes un nou projecte d’art en format digital que es pot veure a El Mirador (nivell E, vestíbul de les aules d’informàtica) des del passat dia 1 i fins al 30 de setembre.

L’exposició consta d’una vintena d’aquarel·les sobre paper de marines, paisatges i flors, que Sànchez ha agrupat sota el títol “La poesia de l’aigua”. Tot i que el seu interès per les arts pictòriques es remunta a la seva infantesa, al llarg de la seva vida Sànchez s’ha dedicat a la pintura a estones lliures fins a la seva prejubilació, moment en què s’hi ha dedicat més a fons. Estudiant aquest art ha passat, entre d’altres, per l’Escola Illa de Sabadell, la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona i el Centre Cívic de Sant Oleguer a Sabadell, amb Emília Lloret i Alís, seguidors de J. Martínez Lozano. Les seves obres s’han pogut veure en exposicions a Belles Arts de Sabadell, a la Corporació Sanitària Parc Taulí del mateix municipi i a les fires de dibuix i pintura de Girona i Molins de Rei.

L’exposició digital “La poesia de l’aigua” també es pot veure al web municipal i al canal de Youtube Estima Castellar.

Els projectes d’art en format digital d’El Mirador són oberts a tots aquells artistes que vulguin exposar les seves obres en aquest format. Per fer-ho, cal presentar a El Mirador la sol·licitud corresponent, presencialment amb una instància, enviant un correu electrònic a l’adreça elmirador@castellarvalles.cat o trucant al 93 714 40 40. Un cop rebuda la sol·licitud, l’artista serà citat per parlar de la disponibilitat i els requisits necessaris per poder exposar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40