Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Una de les obres de l'exposició digital de Manel Sànchez
Una de les obres de l'exposició digital de Manel Sànchez

El projecte d’art d’aquest mes de setembre a El Mirador recull pintures de Manel Sànchez

Dimecres 3 de setembre de 2014

Una vintena d’obres del pintor Manel Sànchez protagonitzen aquest mes un nou projecte d’art en format digital que es pot veure a El Mirador (nivell E, vestíbul de les aules d’informàtica) des del passat dia 1 i fins al 30 de setembre.

L’exposició consta d’una vintena d’aquarel·les sobre paper de marines, paisatges i flors, que Sànchez ha agrupat sota el títol “La poesia de l’aigua”. Tot i que el seu interès per les arts pictòriques es remunta a la seva infantesa, al llarg de la seva vida Sànchez s’ha dedicat a la pintura a estones lliures fins a la seva prejubilació, moment en què s’hi ha dedicat més a fons. Estudiant aquest art ha passat, entre d’altres, per l’Escola Illa de Sabadell, la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona i el Centre Cívic de Sant Oleguer a Sabadell, amb Emília Lloret i Alís, seguidors de J. Martínez Lozano. Les seves obres s’han pogut veure en exposicions a Belles Arts de Sabadell, a la Corporació Sanitària Parc Taulí del mateix municipi i a les fires de dibuix i pintura de Girona i Molins de Rei.

L’exposició digital “La poesia de l’aigua” també es pot veure al web municipal i al canal de Youtube Estima Castellar.

Els projectes d’art en format digital d’El Mirador són oberts a tots aquells artistes que vulguin exposar les seves obres en aquest format. Per fer-ho, cal presentar a El Mirador la sol·licitud corresponent, presencialment amb una instància, enviant un correu electrònic a l’adreça elmirador@castellarvalles.cat o trucant al 93 714 40 40. Un cop rebuda la sol·licitud, l’artista serà citat per parlar de la disponibilitat i els requisits necessaris per poder exposar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40