Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una sessió plenària anterior.
Imatge d'una sessió plenària anterior.

Acords del Ple ordinari del 30 de setembre de 2014

Dimecres 1 d'octubre de 2014

Actes pendents d’aprovació

El Ple va aprovar les actes pendents d’aprovació, corresponents al Ple ordinari del 15 de juliol i al Ple extraordinari del 23 de setembre, amb 17 vots favorables (PSC, CiU i PP) i 2 vots en contra (L’Altraveu).

Van excusar l’assistència a la sessió d’ahir els regidors del grup municipal socialista M. Antònia Puig i Ramon Fernández.

Informe del 2n trimestre de 2014 sobre el compliment de terminis de la Llei de Lluita contra la Morositat

El Ple va donar compte de l’informe de tresoreria sobre el compliment dels terminis de pagament de les obligacions de l’Ajuntament de Castellar del Vallès  corresponent al 2n trimestre de 2014, d’acord amb el que estableix la Llei 15/2010.

Segons va informar el tinent d’alcalde de Serveis Centrals, Óscar Lomas, “es redueixen els terminis respecte el trimestre anterior, situant el període mitjà de pagament en 35 dies i el període mitjà de pagament excedit en 46 dies”.

Licitació de la concessió d’un espai del Mercat Municipal per a la venda de flors

El Ple va aprovar per unanimitat la convocatòria d’un procediment obert per a la concessió d’un espai destinat a floristeria al Mercat Municipal.

Segons va informar la regidora de Comerç, Anna Màrmol, “aquest nou establiment de petit format estarà ubicat al vestíbul de l’equipament, entre el quiosc i el nucli d’ascensors”. Com en el cas del quiosc l’accés del públic es farà des de l’exterior, la qual cosa “permetrà que la parada pugui estar el màxim d’hores oberta al públic”, afegeix Màrmol.

La regidora també va informar que la floristeria tindrà una superfície interior de 4 metres quadrats, i un cop oberta a l’exterior arribarà a quasi 11 metres quadrats, fent-la coincidir amb la línia d’ocupació del quiosc de premsa.

La licitació d’aquesta nova parada surt per un preu millorable a l’alça que estableix un cànon d’entrada de 8.000 euros i un cànon anual de 2.160 euros (180 euros mensuals). L’adjudicació tindrà una vigència de 15 anys.

L’acord aprovat ahir incloïa els plecs de clàusules administratives i tècniques  particulars que han de regir en aquesta contractació i el compromís de publicar l’anunci d’aquest procediment al web municipal (als apartats del perfil del contractant i el tauler d’edictes) i als mitjans de comunicació local.

Aplanament al recurs contenciós administratiu 87/2012 interposat per Tosca Rural

El Ple també va aprovar per unanimitat que el consistori doni conformitat als recursos contenciosos administratius interposats per l’empresa Tosca Rural SL relatius al cobrament de l’Impost de Béns Immobles dels exercicis 2012, 2013 i 2014. L’acord es pren després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i el Tribunal Suprem s’hagin posicionat en diferents sentències que aconsellen no continuar amb la pretensió municipal d’oposició a la demanda presentada i que fa referència a l’establiment d’un tipus diferencial per a la categoria de solars.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40