Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els cursos de conversa en anglès es mantenen en l'oferta formativa 2015-2016.
Els cursos de conversa en anglès es mantenen en l'oferta formativa 2015-2016.

El Mirador dóna a conèixer l’oferta formativa programada per al curs 2015-2016

Dimecres 10 de juny de 2015

Les inscripcions als nous cursos es podran formalitzar a partir del 15 de juny

El Mirador Centre de Coneixement ha donat a conèixer l’oferta formativa que impartirà durant el proper curs acadèmic, entre els mesos de setembre de 2015 i juliol de 2016. El centre ha programat una trentena de propostes diferenciades, amb una capacitat màxima per a 64 grups i més de 900 places.

La programació, com és habitual, es distribueix en diferents disciplines formatives, vuit en aquesta ocasió: cursos per a infants i joves, idiomes per a adults, informàtica i TIC, fotografia i vídeo, administració, habilitats socials, arts plàstiques i manuals i expressió corporal.

Cursos per a infants

El Mirador ha mantingut per al curs vinent tota l’oferta formativa de conversa en anglès adreçada als infants. En aquest sentit, els més menuts són els alumnes nascuts el 2010 i el 2011, que podran fer “Playing with English”. També s’ofereixen cursos adreçats als alumnes de 1r cicle de primària (nascuts el 2008 i el 2009), 2n cicle de primària (nascuts el 2006 i el 2007) i 3r cicle de primària (nascuts el 2004 i el 2005). Finalment, es continuaran oferint grups de conversa en anglès adreçats a alumnes de 1r i 2n d’ESO (nascuts el 2002 i el 2003), i de 3r i 4t d’ESO (nascuts el 2000 i el 2001).

D’altra banda, es manté l’oferta de la proposta informàtica sobre programació creativa amb llenguatge Scratch adreçada a infants i joves de 8 a 16 anys. A més, s’afegeixen cursos en categoria infantil (nascuts 2010-2011), júnior (nascuts 2008-2009) i sènior (nascuts 2004-2007) de Kidsbrain (mètode que desenvolupa les capacitats mentals dels infants mitjançant les matemàtiques i l’anglès utilitzant l’àbac japonès) i la proposta “Descobreix creant”. Aquesta darrera s’adreça a infants nascuts entre els anys 2007 i 2010, i consisteix en la interiorització de diferents conceptes mitjançant el joc i la descoberta.

Oferta de cursos de conversa en anglès i francès

Pel que fa als idiomes, el centre mantindrà l’oferta de cursos de conversa en anglès de nivell inicial, mig i avançat, i també els cursos de nivell mig i avançat de francès, tots ells adreçats a adults. Com a novetats en aquest àmbit, s’han afegit dues propostes: un curs de conversa en anglès de nivell zero, és a dir, per a aquelles persones que volen iniciar-se en la parla d’aquest idioma, i un altre que s’ha titulat “English 4 Work”. Aquest darrer s’adreça a persones que vulguin preparar entrevistes de feina en anglès, adquirir coneixements per a la conversa telefònica o aprendre a redactar correus electrònics en aquest idioma.

Matèries relacionades amb la informàtica i les TIC

El curs vinent també continuaran els cursos habituals relacionats amb la informàtica i les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Així, es mantindran els cursos d’iniciació a la informàtica, iniciació a Internet i ofimàtica bàsica, i també els de recursos informàtics i recursos a Internet.

En aquest itinerari formatiu, la novetat passa per un curs d’Access adreçat a les persones que es vulguin iniciar en el coneixement de les bases de dades.

Fotografia i vídeo

També s’ha mantingut, de cara a l’any vinent, l’oferta de cursos de fotografia digital amb càmera rèflex, per aprendre a treure el màxim profit de la càmera digital, i de nivell inicial de retoc fotogràfic, on s’aprendran les bases del funcionament de l’Adobe Photoshop.

A més, s’han afegit dues novetats a aquest itinerari formatiu: un curs de producció de vídeo, on es planificarà un audiovisual, i un altre d’edició de vídeo que es podrà fer a continuació i on s’editarà amb Pinnacle Studio una peça audiovisual prèviament gravada.

Administració: nòmines, seguretat social i IVA

L’àmbit relacionat amb l’administració renova la seva oferta per al proper curs, amb una proposta titulada “Nòmines i seguretat social: aplicacions informàtiques de gestió personal”, que es podrà realitzar en tres mòduls diferenciats al llarg de tot el curs. A més, s’afegeix una proposta sobre l’IVA, on es tractaran aspectes com la legislació actual i les liquidacions oficials relacionades amb aquest impost.

Expressió corporal, habilitats socials i arts plàstiques

L’oferta formativa per al curs 2015-2016 es completa, per una banda, amb els cursos de pilates que es mantenen per al llarg del curs en diversos horaris, els cursos de grafologia, tant en la vessant teòrica com en la pràctica, i el curs de restauració de mobles.

Inscripcions obertes a partir del 15 de juny

Les inscripcions a tots aquests cursos es podran formalitzar al Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) d’El Mirador a partir del proper dilluns 15 de juny. Durant aquest mes, l’horari d’atenció al públic és dilluns i divendres, de 8.30 a 14.30 hores, i de dimarts a dijous de 8.30 a 19 hores. A partir de juliol i fins al 14 de setembre, l’horari serà de 8.30 a 15 hores.

Cal assenyalar que obtindran un 20% de descompte sobre el preu dels cursos les persones en situació d’atur inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), les persones de 65 anys o més, les persones discapacitades amb acreditació i les famílies nombroses o monoparentals que disposin de carnet acreditatiu. També obtindran un 20% de descompte els infants a partir del segon germà matriculat.

La informació completa sobre els nous cursos (horaris, preus, etc.) es pot consultar a l'enllaç que apareix a la part superior d'aquesta mateixa pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40