Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les minideixalleries no es podran utilitzar durant quinze dies.
Les minideixalleries no es podran utilitzar durant quinze dies.

Les bústies de les minideixalleries es tancaran durant quinze dies per evitar actes vandàlics

Dimarts 16 de juny de 2015
Programes| Minideixalleries

Durant la nit de la Revetlla de Sant Joan, també es bloquejaran els contenidors soterrats

Les minideixalleries que es troben instal·lades a diferents punts de Castellar del Vallès estaran fora de servei durant dues setmanes, amb motiu de les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, com a mesura preventiva per evitar possibles actes vandàlics.

Així, durant aquesta setmana es col·locarà a l’interior de les bústies de recollida de residus una placa metàl·lica que obstruirà l’obertura, per tal de garantir la seguretat de la ciutadania i reduir el risc de desperfectes per vandalisme relacionat amb productes pirotècnics.

Les cinc minideixalleries es troben instal·lades als carrers Prat de la Riba amb Jaume I (davant de la plaça de Catalunya), a la cruïlla entre els carrers de Tarragona i Suïssa, a la ronda de Llevant amb la Rotonda de la Dona Acollidora, a la carretera de Sentmenat (en l’àmbit de la plaça Major) i a la carretera de Sabadell amb la plaça de la Fàbrica Nova.

Les minideixalleries poden recollir de manera selectiva set productes en dipòsits independents; així, hi ha dos dipòsits per a piles, que poden acollir piles convencionals, alcalines, de botó i bateries de mòbils, un per a telèfons mòbils i altres residus elèctrics i electrònics, un altre per a cd i dvd, un per a cartutxos d’impressora d’injecció, un per a bombetes de baix consum i, finalment, un dipòsit per a bombetes convencionals i halògenes. 

D’altra banda, els contenidors soterrats ubicats en vuit zones de la vila (zones de vianants dels c. Sala Boadella i Montcada, passeig Tolrà –davant de la pl. Francesc Macià-, pl. Mestre Gelonch, pl. Calissó, c. Portugal –davant de l’Espai Tolrà-, ronda Turuguet i pl. del Munt –El Racó-) també es bloquejaran durant les hores immediatament anteriors a la Revetlla de Sant Joan, i es desbloquejaran el matí del dimarts 24 de juny.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40