Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una edició anterior de cursos de català.
Imatge d'una edició anterior de cursos de català.

46 alumnes han fet algun dels cursos que oferia el Servei Local de Català entre els mesos de febrer i juny

Dilluns 29 de juny de 2015

Un total de 46 persones han finalitzat aquest mes de juny algun dels cursos presencials o semipresencials que ha impartit el Servei Local de Català des del passat mes de febrer.

Pel que fa als cursos presencials, 19 alumnes es van inscriure al curs d’Intermedi 3 (nivell B), mentre que 15 es van matricular als cursos semipresencials i 12 han fet el taller de fonètica i pronunciació, un curs pràctic per millorar la comunicació a partir d’una bona pronúncia.

D’altra banda, el Servei Local de Català ha anunciat que les inscripcions al curs 2015-2016 es podran formalitzar del 15 al 24 de setembre. Prèviament, a partir de l’1 de setembre, es faran les proves de col·locació, per a les quals caldrà demanar dia i hora, que permetran saber el curs que cada alumne haurà de fer.

Les persones interessades poden demanar informació al Servei de Català, de dilluns a dijous d’11 a 13 hores, presencialment al segon pis d’El Mirador o bé trucant al telèfon 93 714 30 43. També s’hi pot contactar enviant un correu electrònic a l’adreça castellarvalles@cpnl.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40