Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Logotip de Cat@Salut La Meva Salut.
Logotip de Cat@Salut La Meva Salut.

La ciutadania de Castellar ja pot accedir al nou espai digital Cat@Salut La Meva Salut

Dimarts 13 d'octubre de 2015

Amb un codi d’usuari i una clau es pot accedir a aquest servei i consultar de manera segura la informació sanitària personal

Els Centres d’Atenció Primària (CAP) del Vallès Occidental gestionats per l’Institut Català de la Salut (ICS), també el de Castellar del Vallès, ofereixen als seus usuaris i usuàries des de fa unes setmanes la possibilitat d’accedir a la plataforma digital Cat@Salut La Meva Salut.

Es tracta d’una nova eina desenvolupada pel Servei Català de la Salut (CatSalut) que permet consultar de manera segura la informació personal generada a partir de l’atenció sanitària rebuda en centres públics. L’accés a aquest espai digital es fa a través d’un codi d’usuari i una clau que es gestiona al CAP de referència. També s’hi pot accedir mitjançant certificat digital, expedit per una entitat de registre idCat. Cal tenir en compte que per poder sol·licitar l’accés a la plataforma és imprescindible ser major d’edat.

A través de Cat@Salut La Meva Salut és possible consultar diagnòstics, informes clínics, vacunes administrades i resultats de proves i exploracions. A més, l’eina permet accedir a altres serveis com ara el pla de medicació personal vigent, el document de voluntats anticipades presentat en el Registre departamental, o la sol·licitud de dia i hora de visita, el canvi de professional, el canvi d’Equip d’Atenció Primària i la consulta de llista d’espera d’intervencions garantides. Més endavant està previst incorporar-hi altres serveis com ara una agenda personalitzada per a cada ciutadà o la possibilitat de declarar-se donant d’òrgans.

El desplegament del sistema Cat@Salut La Meva Salut va començar el mes de febrer passat, i es preveu que la implantació arribi a totes les regions sanitàries a finals d’aquest any. Fins ara, el Servei Català de la Salut oferia digitalment el servei Carpeta Personal de Salut, amb un funcionament similar però amb accés exclusiu amb certificat digital.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40