Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'entrada als serveis d'ocupació de l'Ajuntament es farà pel carrer Portugal a partir de la primavera 2016.
L'entrada als serveis d'ocupació de l'Ajuntament es farà pel carrer Portugal a partir de la primavera 2016.

Els serveis d’ocupació de l’Ajuntament es traslladaran a l’Espai Tolrà a la primavera

Dimecres 13 de gener de 2016

Els serveis d’ocupació de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, que es troben situats a l’equipament de Cal Botafoc, es traslladaran a partir de la primavera a les dependències de l’Espai Tolrà, al carrer de Portugal. Amb aquest canvi, es concentrarà en un sol punt la seu de la nova Regidoria d’Educació, Formació i Ocupació.

El trasllat comportarà la reorganització d’espais de les diferents regidories que ja es trobaven ubicades a l’Espai Tolrà. Els serveis d’ocupació, coneguts com a DPEIO, ocuparan la totalitat de la planta baixa, de 183 metres quadrats. En aquesta superfície es distribuiran un punt d’atenció a l’entrada, el club de la feina, una aula de formació i diferents despatxos tècnics i sales de reunions.

Segons la regidora d’Educació, Formació i Ocupació, M. Antònia Puig, “el fet de disposar d’un espai comú i no dispersat  afavorirà les sinèrgies de treball coordinat que volem que es creïn entre els diferents serveis d’aquesta nova regidoria”.

Serveis a la primera planta

El trasllat dels serveis d’ocupació comportarà canvis d’ubicació de les dependències administratives que hi ha actualment a l’Espai Tolrà. Així, a una de les ales de la primera planta, de 260 metres quadrats, es desplaçaran les oficines dels serveis tècnics d’educació, formació, cooperació, igualtat, nova ciutadania i gent gran.

L’altra ala de la primera planta, de 245 m2 de superfície útil, continuarà acollint les dependències de la Regidoria de Salut i Serveis Socials, i per tant, no es mouran de lloc.

“La concentració en un sol edifici de les regidories de serveis a les persones facilita la qualitat de l’atenció a un ciutadà que per utilitzar, per exemple, serveis d’ocupació o benestar social, no haurà de desplaçar-se”, afirma Puig.

La previsió és que en les propers setmanes s’adjudiquin els treballs d’adequació de les instal·lacions. Segons la programació prevista, les obres s’allargaran fins a la primavera.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40