Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Cal Calissó ha estat la darrera incorporació a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.
Cal Calissó ha estat la darrera incorporació a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.

Cal Calissó s’incorpora a la xarxa d’establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua

Dimecres 16 de març de 2016

Cal Calissó s’ha sumat recentment a la llista d’establiments castellarencs adherits al programa Voluntariat per la llengua, a través de la signatura d’un acord amb el Servei Local de Català.

“Establiments col·laboradors” s’emmarca en el projecte de Voluntariat per la llengua, una iniciativa que pretén fomentar l’ús de la llengua catalana en les relacions personals. Els establiments adherits adquireixen el compromís de garantir que les persones que hi vagin trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat.

El Voluntariat per la llengua és un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i el Consorci per a la Normalització Lingüística que posa en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.

Tots aquells comerços i entitats que vulguin adherir-se a aquesta campanya es poden posar en contacte amb el Servei de Català, al telèfon 93 714 30 43 o enviant un correu electrònic a castellarvalles@cpnl.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40