Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Joan Alonso, acompanyat del sergent Armand Martínez, l'alcalde, Ignasi Giménez, el cap de l'ABP Sabadell, Josep Guillot, i el regidor de Seguretat Ciutadana, José Leiva.
Joan Alonso, acompanyat del sergent Armand Martínez, l'alcalde, Ignasi Giménez, el cap de l'ABP Sabadell, Josep Guillot, i el regidor de Seguretat Ciutadana, José Leiva.

El cap de la Policia Local, Joan Alonso, rep un agraïment en l’acte de celebració del Dia de les Esquadres

Divendres 8 d'abril de 2016

El cap de la Policia Local, Joan Alonso, ha rebut avui un agraïment per la seva col•laboració amb el cos dels Mossos d’Esquadra. El lliurament ha tingut lloc en el marc de la celebració del Dia de les Esquadres, un esdeveniment organitzat per l’Àrea Bàsica Policial de Sabadell que enguany s’ha dut a terme a l’Auditori de la Fundació Caixa Sabadell 1859 de la capital vallesana.

A l’acte hi han assistit, entre d’altres, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernández, i el cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, el comissari Joan Figuera, el cap de l’ABP Sabadell, l’intendent Josep Guillot, el sotscap de l’ABP Sabadell, Felip Garcia, i el cap de la comissaria de districte de Santa Perpètua de Mogoda, el sotsinspector, Albert Aldecoa.

Per part de l’Ajuntament de Castellar, han estat presents a l’acte l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, el regidor de Seguretat Ciutadana, José Leiva, la jutgessa de pau de Castellar, Míriam Valldeperes, i el sostcap de la Policia Local, Armand Martínez.

En el moment del lliurament del diploma d’agraïment, s’ha explicitat “la implicació i coordinació de Joan Alonso amb el cos de Mossos d’Esquadra, en la recerca de millores per tal d’obtenir una millor eficàcia i oferir tanmateix un servei de qualitat a la ciutadania”.

El Dia de les Esquadres és una celebració que té per objectiu considerar la feina de totes aquelles persones que integren els Mossos d’Esquadra. En aquest sentit, la jornada ha servit per reconèixer la contribució de diverses entitats a la seguretat ciutadana. En l’acte d’avui també s’han fet públiques 46 felicitacions individuals i col•lectives i 18 agraïments a agents i comandaments dels Mossos d’Esquadra i les Policies Locals que en el darrer any han destacat de forma meritòria en alguna de les seves actuacions, i a ciutadans que han col•laborat en diverses accions policials.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40