Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del cartell promocional de la gira.
Imatge del cartell promocional de la gira.

L’Ajuntament de Castellar, un dels impulsors de la 1a Fira d’Economia Social i Solidària que tindrà lloc al juny a Sabadell

Dilluns 23 de maig de 2016

L’Ajuntament de Castellar, juntament amb els de Sabadell i Sant Quirze, i el servei de promoció econòmica de Sabadell Vapor Llonch, impulsa la 1a Fira d’Economia Social i Solidària del Vallès, una iniciativa que tindrà lloc els dies 10 i 11 de juny al Recinte Firal de Sabadell.

La fira té per objectiu mostrar i posar en valor el sector de l’economia social i solidària de la comarca, que a través de les diferents iniciatives contribueixen a l’impuls d’una economia més democràtica, participativa, solidària, cooperativa i responsable que persegueix tant l’interès col·lectiu dels seus integrants com l’interès general, ja sigui pel seu impacte social o mediambiental.

El programa d’activitats començarà divendres 10 de juny amb una jornada tècnica que tindrà lloc de 9 a 20 hores i que inclourà activitats formatives i de networking adreçades a les empreses i entitats d’economia social i solidària que participin a la fira. L’endemà dissabte s’ha previst una jornada de sensibilització i divulgació oberta a tota la ciutadana i que se celebrarà de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Entre d’altres, la jornada inclourà espectacles d’animació infantil, tallers i projeccions audiovisuals, a més d’un mercat d’intercanvi i xerrades i taules rodones.

Inscripcions obertes durant tota la setmana

Les entitats i empreses del sector que vulguin participar a la 1a Fira d’Economia Social i Solidària del Vallès poden inscriure’s com a expositors fins al proper dilluns, dia 30 de maig, omplint el formulari que es pot trobar al web www.castellarvalles.cat i enviant-lo per correu electrònic a l’adreça esegues@ajsabadell.cat. El preu de la reserva de plaça és de 10 €. Aquesta quantitat s’haurà d’abonar en el moment que l’organització confirmi la participació, al número de compte que serà facilitat. Cal tenir en compte que l’import no es retornarà en cas de no participació.

D’altra banda, també al web municipal es pot trobar un formulari de participació a les activitats formatives i de networking programades durant la jornada tècnica que tindrà lloc divendres 10 de juny. Aquest imprès també s’ha de fer arribar a l’adreça electrònica esegues@ajsabadell.cat.

Per a més informació podeu consultar els webs www.castellarvalles.cat o http://www.firasbd.com/index.asp.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40