Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de la nova marca de municipi "Fem Castellar".
Imatge de la nova marca de municipi "Fem Castellar".

“Fem Castellar”, nova marca de municipi de Castellar del Vallès

Dijous 1 de setembre de 2016

“Fem Castellar” és, des d’aquesta setmana, la nova marca del municipi de Castellar del Vallès, que substitueix la fins ara vigent “Estima Castellar”.

La nova marca, que s’ha estrenat coincidint amb la proximitat de la Festa Major de la vila, s’ha associat a una imatge dinàmica i adaptable, substituint el verb “estimar” per “fer” com a símbol de construcció i de participació. En aquest sentit, “Fem Castellar” parteix d’elements geomètrics bàsics, propis de les estructures més simples, per exemplificar aquesta idea de construcció.

La nova marca, que s’implantarà progressivament en els elements promocionals de la vila, substitueix les vocals per símbols i deixa espais en blanc amb l’objectiu de provocar la participació de la ciutadania. Així, s’escenifica metafòricament la idea de “construir” el poble junts.

A partir de la marca mare “Fem Castellar”, s’han desenvolupat submarques per personalitzar diferents accions, com ara “Fem Festa” o “Fem Esport”.

Aplicació mòbil femcastellar

La imatge ja és visible també a la nova aplicació mòbil “femcastellar”, que està disponible tant per IOS com per a Android i que permet consultar en aquests dispositius les darreres notícies i activitats del municipi, els esdeveniments destacats, les propostes que s’hi organitzen i les publicacions del comerç a les xarxes socials. A més, l’aplicació, desenvolupada per l’empresa Aplicacions Multimèdia Interactives, SL en col·laboració amb l’Ajuntament de Castellar, ofereix també un directori actualitzat d’on comprar, on menjar, equipaments i serveis, entre d’altres informacions.

Totes aquestes informacions es completen amb un apartat on es pot consultar el temps del dia i dels quatre dies següents, i un altre on hi apareix l’actualitat 2.0, amb els titulars de l’actualitat castellarenca (procedents de lactual.cat, castellarvalles.cat i d’altres xarxes socials municipals).

D’altra banda, l’app “femcastellar” també inclou informació turística i de serveis. Així, l’apartat “Què visitar?” s’orienta a la promoció turística i de la vila, i mostra la informació geoposicionada d’una trentena de llocs d’interès, a més de diverses propostes d’itineraris urbans i naturals i fotogaleries del municipi. En relació als serveis, l’apartat “T’ajudem?” incorpora informació bàsica com els horaris de transport públic i d’altres serveis bàsics i d’urgències.

Val a dir també que els usuaris que es descarreguin als seus dispositius aquesta aplicació podran accedir a una altra APP on trobaran tota la informació sobre la Festa Major de la vila, que tindrà lloc del 8 al 12 de setembre. A aquesta segona aplicació també hi podran accedir els usuaris que es descarreguin l’aplicació genèrica d’ubime

Portal www.femcastellar.cat i pantalles informatives

La nova marca “Fem Castellar” també s’ha aplicat al portal d’informació www.femcastellar.cat (fins ara www.estimacastellar.cat), que funciona des de fa dos anys. Aquesta plataforma d’informació comercial i de promoció de la vila i de serveis disposa d’una versió adaptada per a les pantalles informatives situades en diferents equipaments municipals, que també ha vist actualitzada la seva imatge amb la de nova marca de Castellar del Vallès.

Canvis a les xarxes socials

Finalment, s’han adaptat a la nova marca els perfils de les xarxes socials municipals. En aquest sentit, els perfils de Twitter i d’Instagram (@estimacastellar en ambdós casos) i el perfil de YouTube (Estima Castellar) han passat a ser, respectivament, @femcastellar i Fem Castellar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40