Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de l'espectacle.
Imatge promocional de l'espectacle.

La companyia teatral La Perla 29 porta dissabte a l’Auditori Municipal de Castellar l’obra de Brian Friel "Dansa d’agost"

Dimarts 25 d'octubre de 2016

La companyia La Perla 29 representarà el proper dissabte, 29 d’octubre, a l’Auditori Municipal Miquel Pont l’espectacle teatral Dansa d’agost, l’obra més reeixida de Brian Friel, en una adaptació de Ferran Utzet.

La proposta, que començarà a les 20.30 hores, compta amb un repartiment de luxe: Màrcia Cisteró, Clara de Ramon, Marta Marco, Òscar Muñoz, Nora Navas, Albert Triola, Montse Vellvehí i Ramon Vila, que donaran vida als personatges d’aquesta obra estrenada el 1990.

L’espectacle descriu la vida de cinc germanes solteres d’entre 30 i 40 anys que viuen juntes en un poble petit de la Irlanda rural de 1936: Kate, mestra de l’escola de la parròquia; Agnes, que treballa des de casa cosint guants; Rose, que té una lleu disminució psíquica i ajuda a Agnes en la seva feina; i Maggie i Chris, mestresses de casa. L’obra està explicada pel fill de Chris, Michael, molts anys després, basant-se en els records que conserva d’aquell mes d’agost que va suposar l’esfondrament del precari equilibri de la llar de les germanes Mundy. Els personatges masculins els completa Gerry, el pare de Michael, un rodamón que mai no s’ha ocupat del seu fill, i el pare Jack, el germà gran.

La durada de l’espectacle, que es divideix en dos actes, és de 2 hores i 40 minuts. Les entrades generals per assistir a aquesta proposta tenen un preu de 12 euros, tot i que diversos col·lectius obtindran un descompte de 2 euros. Així, hauran de pagar 10 euros les persones que facin reserva d’entrada a través d’Internet (www.castellarvalles.cat/reservesteatreimusica), els menors de 25 anys, els majors de 65 anys, les persones que tinguin el carnet de la Xarxa de Biblioteques, els socis de L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran i l’Esbart Teatral de Castellar i els Voluntaris per la llengua.

Val a dir que la reserva d’entrades per Internet es podrà fer fins divendres, o bé fins que s’arribi a 250 reserves. La resta d’entrades fins a completar l’aforament de l’Auditori es posaran a la venda a la taquilla de l’equipament, mitja hora abans de l’inici de l’espectacle.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40