Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de l'espectacle.
Imatge promocional de l'espectacle.

Berto Romero tancarà divendres la programació de tardor de l’Auditori amb gairebé totes les entrades venudes

Dimecres 30 de novembre de 2016

Hi haurà quaranta entrades disponibles a la taquilla de l’equipament, que obrirà a les 18.30 h

L’humorista Berto Romero, amb la seva proposta Sigue con nosotros, posarà el punt i final el proper divendres, 2 de desembre, al cicle de teatre i música que ha tingut lloc aquesta tardor a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

Durant l’espectacle, d’uns 80 minuts de durada, Romero compartirà amb els assistents, ara que és a punt de fer 40 anys i està assolint la maduresa, les lliçons que creu haver après en els darrers anys. A més, cantarà, ballarà i, com no podia ser d’una altra manera, explicarà la seva vida. I la dels altres. Amb dramatúrgia del mateix Berto Romero i de Rafel Barceló, l’espectacle està dirigit per Romero i per Miquel Company, i compta amb la música d’Iván Lagarto i de Miquel Company.

Tot i que la reserva d’entrades a través d’Internet es va esgotar en pocs dies, l’Ajuntament posarà a la venda a la taquilla de l’Auditori, el mateix divendres quaranta entrades per assistir-hi, a un preu de 12 euros (10 euros en el cas de les persones menors de 25 anys, majors de 65 anys, les que tinguin el carnet de la Xarxa de Biblioteques, els socis de L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran i l’Esbart Teatral de Castellar i els Voluntaris per la llengua).

Cal tenir en compte que la taquilla obrirà a les 18.30 hores, i que les entrades disponibles es vendran per estricte ordre d’arribada. A la mateixa hora també s’obrirà la recollida de les entrades reservades per Internet. En aquest cas, les que no s’hagin retirat de la taquilla abans de les 20 hores, es posaran també a la venda.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40