Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la Rua de Carnaval, l'any 2016.
Imatge d'un moment de la Rua de Carnaval, l'any 2016.

La festa de Carnaval arriba a Castellar aquest cap de setmana amb diverses activitats

Dimarts 21 de febrer de 2017
Programes| Carnaval 2017

Castellar del Vallès celebrarà el proper cap de setmana el gruix de les activitats de Carnaval, amb propostes que tindran lloc a diferents espais del municipi entre divendres i diumenge.

Les activitats començaran el matí de divendres, 24 de febrer, quan el Rei del Carnaval, acompanyat pel grup Bufanúvols, visitarà tres places del municipi per passar una bona estona amb infants de les llars d’infants i de 1r cicle d’educació infantil. En total, més de 700 alumnes sortiran al carrer per conèixer el Rei del Carnaval, que a les 9.20 h serà a la plaça d’El Mirador, a les 10.15 h a la plaça de la Fàbrica Nova i a les 11.15 hores a la plaça de Lluís Companys.

El mateix divendres, però ja a la tarda, tindrà lloc l’arribada oficial del Rei del Carnaval, que enguany canviarà d’ubicació i tindrà lloc a la plaça d’El Mirador a les 17.30 hores. Abans, però, des de les 17 hores, el grup Bufanúvols farà ballar petits i grans amb les seves danses.

Enguany, a més, els Deejays del Revés han programat una nova edició de la “Nit de festa Carnavalera”. Es tracta d’una proposta que començarà divendres a les 22 hores a la Sala Blava de l’Espai Tolrà, on hi haurà música i animació a càrrec dels mateixos Deejays del Revés. L’activitat inclourà un concurs de disfresses per a totes les edats, amb premis individuals i col·lectius. A més, hi haurà servei de bar amb preus populars, a càrrec d’entitats i col·lectius de la vila.

El gruix de la programació de Carnaval tindrà lloc dissabte, 25 de febrer, amb una jornada farcida d’activitats. Durant tot el dia, el carrer Major es convertirà en zona de vianants i, per tant, estarà tallat al trànsit, per tal d’encabir una proposta organitzada, per sisè any consecutiu, pels comerciants i el veïnat del carrer, amb la col·laboració de diversos voluntaris. Enguany, el tema comú s’ha titulat “aeroport internacional”.

La Rua, dissabte a les 17.30 h amb un nou recorregut

A les 17 hores del 25 de febrer s’ha convocat al carrer de Portugal la tradicional concentració de carrosses, comparses i xarangues que precedeix la Rua de Carnaval, organitzada amb la col·laboració del Grup Il·lusió. La Rua, que s’iniciarà sobre les 17.30 hores, un cop hagi arribat el Rei del Carnaval, passarà enguany per un nou recorregut: carrers de Portugal, Lleida, Sant Esteve, Sant Pere d’Ullastre, País Valencià, Balmes, Pare Borrell, Lleida, Portugal i Espai Tolrà.

Es preveu que la Rua finalitzi a les 19.30 hores a la plaça de la Fàbrica Nova, on el Rei del Carnaval farà un discurs i lliurarà els premis del concurs de colles als grups participants a la Rua. Després del veredicte, Colònies i Esplai Xiribec cuinarà, amb els ous que hagin recollit durant tot el recorregut de la Rua, una truitada popular que aquest 2017 arriba a la 30a edició.

D’altra banda, l’endemà diumenge, dia 26, els Amics del Ball de Saló han organitzat un Ball de Disfresses a la Sala Blava de l’Espai Tolrà, una proposta que començarà a les 18 hores i que amenitzarà el grup Leyenda. Al mateix espai, les associacions Pas de Ball i Tot Ballant han programat un ball especial de Carnestoltes amb el duet Camelot la setmana següent, dissabte 4 de març, a les 23 h. Per a assistir-hi, caldrà reservar taula als telèfons 661356693 o 696746660.

Val a dir també que, en emmarcat en la programació d’activitats de Carnaval, Cárnicas Merche va oferir dissabte passat un tast de botifarra d’ou, sushi català i cervesa durant tot el matí al carrer de Montcada.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40