Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la presentació inicial de la sessió.
Imatge d'un moment de la presentació inicial de la sessió.

Una seixantena de persones assisteixen al primer taller “Com veiem Castellar?” del Pla Estratègic sobre l’àmbit econòmic

Divendres 9 de juny de 2017

La propera sessió tindrà lloc dijous 15 de juny a la Sala OpenSurf d’El Mirador i tractarà sobre l’àmbit social

Una seixantena de persones van participar ahir dijous, 8 de juny, a la Sala OpenSurf d’El Mirador del primer dels tres tallers deliberatius “Com veiem Castellar?” del Pla Estratègic Castellar 20/20, que es duran a terme durant aquest mes de juny i que són oberts a la participació de tota la ciutadania.

Aquesta primera sessió va tractar sobre l’àmbit econòmic del municipi i va comptar amb l’assistència de representants de l’àmbit empresarial i comercial, així com de professionals de l’Ajuntament i de diversos ciutadans que van assistir a títol individual. La sessió es va organitzar mitjançant la creació aleatòria de grups reduïts de discussió que van poder assenyalar els punts forts i febles del municipi sobre els temes següents: ocupació, formació, comerç, indústria i serveis i promoció i innovació de la vila.

A aquest taller el seguiran, el 15 de juny, el que versarà sobre l’àmbit social i, el dia 29, el relatiu a l’àmbit de terrtori. Com el d’ahir, aquests també començaran a les 18.30 hores a la Sala OpenSurf d’El Mirador.

Per assistir a qualsevol dels tallers, de dues hores i mitja de durada cadascun,  es poden formalitzar inscripcions trucant al telèfon 93 714 40 40 o a través del web www.castellarvalles.cat/plaestrategic.

Aquests tres tallers donaran lloc a una síntesi de la diagnosi en forma de matriu DAFO (debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats del municipi) i a la realització d’una jornada de treball també oberta a tota la ciutadania que permetrà elaborar un informe final de diagnosi a la tardor de 2017.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40