Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

12.000 persones han fet ús dels jocs d'aigua de la plaça de Catalunya en el seu primer mes de funcionament.
12.000 persones han fet ús dels jocs d'aigua de la plaça de Catalunya en el seu primer mes de funcionament.

Els jocs d’aigua de la plaça de Catalunya registren 12.000 usuaris en el seu primer mes de funcionament

Dimarts 18 de juliol de 2017

Els jocs d’aigua de la plaça de Catalunya han registrat uns 12.000 usuaris totals en el seu primer mes de funcionament, segons els càlculs que ha pogut realitzar l’Ajuntament de Castellar del Vallès.

Principalment, l’assistència s’hi concentra els caps de setmana, quan es calcula que hi passen un miler de persones entre els dos dies. Pel que fa a la resta de la setmana, de dilluns a divendres, també s’hi concentren bona part d’usuaris, uns 300 diaris, de manera unes 2.500 persones gaudeixen setmanalment d’aquest nou espai de 700 metres quadrats que es va estrenar el 16 de juny passat. Precisament, l’acte d’obertura, que va comptar amb un espectacle de dansa contemporània, va registrar un públic d’unes 1.500 persones.

El regidor de Planificació, Pepe González, fa un balanç positiu d’aquestes dades sobre el nombre d’usuaris que, “a més, han comportat que s’hagi notat un increment de l’activitat a l’entorn de la plaça, en especial als bars de l’entorn”. En aquest sentit, González afegeix que “tot això suposa que el conjunt de la plaça es beneficia d’aquest nou públic, ja que hem detectat que fa més ús de tots els seus espais”.

Des de la seva estrena, els jocs d’aigua de la plaça de Catalunya estan en marxa diàriament de 10 a 21 hores. A partir de mitjans d’octubre, i fins a Setmana Santa, la instal·lació funcionarà com a font pública, amb diferents programes de direcció de l’aigua i de la llum.

Per al seu funcionament es compta amb un circuit d’aigua tancat i reciclat. El sistema disposa d’un mecanisme que mesura els nivells de clor i ph i que es bloquejaria automàticament en cas que aquests no fossin òptims. Cal recordar, a més, que l’Ajuntament analitza diàriament la qualitat de l’aigua.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40