Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del concert de Ramon Mirabet a la plaça d'El Mirador, el 10 de setembre passat.
Imatge del concert de Ramon Mirabet a la plaça d'El Mirador, el 10 de setembre passat.

Castellar torna a viure una Festa Major multitudinària marcada per la renovació d’activitats i les noves ubicacions

Dimecres 13 de setembre de 2017

El tradicional castell de focs que cada any té lloc al Pla de la Bruguera va cloure ahir la Festa Major 2017 de Castellar del Vallès. Un any més, la ciutadania ha respost massivament a la majoria d’activitats programades. En aquesta edició, la pluja va fer la guitza el dissabte a la tarda, la qual cosa va obligar a suspendre alguns actes programats o a canviar-los d’ubicació.

El regidor de Cultura, Aleix Canalís, ha valorat “l’alta participació de públic en una Festa Major que compta amb activitats per a totes les franges d’edat i col·lectius i amb un 75% d’oferta promoguda per entitats, a qui felicitem i agraïm l’esforç d’organització”.

Segons Canalís, “aquesta edició de la Festa Major ha estat marcada per la voluntat de seguir innovant amb noves propostes i ubicacions”. En aquest sentit, el regidor apunta que “el canvi d’ubicació de l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça de Catalunya ha funcionat molt bé, amb una assistència  d’unes 350 persones”.

El regidor també destaca, entre d’altres, “les assistències al pregó d’El Gran Wyoming i als concerts de Ramon Mirabet a la plaça d’El Mirador i Doctor Prats a Vilabarrakes, activitats que han superat el miler d’espectadors cadascuna”. I afegeix: “s’han consolidat dos grans escenaris de Festa Major, el de la plaça d’El Mirador com a escenari únic al centre de la vila, i el de Vilabarrakes, al Pla de la Bruguera”. Precisament, Canalís ha volgut “felicitar l’entitat de Vilabarrakes, per la bona organització del Correlokals i de les barraques de Festa Major, activitats que com sempre han estat multitudinàries”.

Segons el regidor, l’única incidència remarcable va ser “la pluja de dissabte que va obligar entre d’altres a canviar d’ubicació el concert d’El Gran Wyoming a l’Auditori Municipal, davant la inviabilitat tècnica de traslladar-lo a altres ubicacions més grans com l’Espai Tolrà”. Malauradament, l’Auditori no va poder  encabir tota la gent que volia assistir al concert.

Finalment, el regidor també ha felicitat “tots els treballadors municipals i persones voluntàries que han fet possible sis dies de festa amb prop de 120 activitats”. Canalís ha remarcat “l’actitud cívica de la ciutadania durant la Festa Major, sense que s’hagin produït incidents”.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40