Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una edició anterior de la campanya.
Imatge d'una edició anterior de la campanya.

La sisena edició de la campanya “Solidaris amb Castellar” tindrà lloc del 29 de setembre al 6 d’octubre

Dimarts 19 de setembre de 2017

En aquesta ocasió, l’organització sol·licita els següents productes: llegums cuits, sucre, farina, vinagre, sal i gel de bany

La sisena edició de “Solidaris amb Castellar” tindrà lloc del 29 de setembre al 6 d’octubre. Aquesta campanya té per objectiu recollir aliments i productes d’higiene que es repartiran entre famílies de la vila amb dificultats socioeconòmiques derivades des dels Serveis Socials municipals. Enguany, la iniciativa és liderada per les entitats socials Càritas Castellar i Creu Roja amb la col·laboració de l’Ajuntament i diverses entitats ciutadanes.

Com en edicions anteriors, mentre duri la campanya la ciutadania podrà portar els productes requerits a les caixes que trobarà ubicades als següents punts: El Mirador, Biblioteca Municipal Antoni Tort, Ludoteca Municipal Les 3 Moreres, Escola Municipal de Música Torre Balada, Escola Municipal d’Adults, Palau Tolrà, PIPAD, Casals de gent gran, Ràdio Castellar – L’Actual i Espai Tolrà.

Els supermercats castellarencs també s’implicaran activament amb aquesta causa, de manera que el primer cap de setmana de la campanya (29 i 30 setembre) es convertiran també en punts de recollida. Altres entitats que s’hi vulguin unir poden fer-ho enviant un correu electrònic a l’adreça participacio@castellarvalles.cat.

En aquesta ocasió, l’organització sol·licita els següents productes: llegums cuits, sucre, farina, vinagre, sal i gel de bany.

Totes aquelles persones que hi vulguin formar part o que vulguin ser voluntaris de la campanya “Solidaris amb Castellar”, poden adreçar-se a Càrites (tel. tel. 618 613 530, a/e caritascastellar@gmail.com) o a Creu Roja Castellar (tel. 93 320 13 05, a/e castellarvalles@creuroja.org).

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40