Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'alguns dels participants a l'oferta formativa del Servei Local de Català.
Imatge d'alguns dels participants a l'oferta formativa del Servei Local de Català.

Prop de cinquanta persones aprenen català a través de l’oferta del Servei Local de Català

Dilluns 6 de novembre de 2017

Prop d’una cinquantena de persones s’han inscrit als cursos presencials i semipresencials de nivell Inicial, Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència que ofereix durant aquest període el Servei Local de Català.

En concret, són 48 els alumnes que s’han matriculat a l’oferta formativa. D’una banda, els alumnes dels cursos semipresencials en són 20 i estan repartits entre tots els nivells.

En el curs presencial de nivell C1, que es fa trimestral, hi ha 8 alumnes inscrits. D’altra banda, les Sessions Inicials que s’ofereixen amb la col·laboració de la Regidoria de Programes Socials les segueixen 20 alumnes de diverses procedències com ara Colòmbia, Perú, Argentina, Bolívia, Brasil, República Dominicana, Anglaterra, Armènia, Escòcia, Marroc, Israel, i la resta de l’Estat Espanyol.

Cal recordar que al mes de gener començarà un nou període de cursos oferts pel Servei Local de Català. Les persones interessades a estudiar, reforçar i reciclar el català poden contactar amb el Servei Local de Català enviant un correu electrònic a l’adreça castellarvalles@cpnl.cat o bé trucant al telèfon 93 714 30 43.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40