Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'actuació començarà a les 18 hores.
L'actuació començarà a les 18 hores.

The Penguins presentarà dissabte a l’Auditori el seu espectacle "54-46 Reggae per Xics Ràdio"

Dimarts 28 de novembre de 2017

La proposta de The Penguins 54-46 Reggae per Xics Ràdio posarà dissabte, a les 18 hores, el punt i final a la programació d’espectacles familiars de música i teatre que s’ha dut a terme entre els mesos de setembre i desembre a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

Es tracta d’un show que ens situa a un programa de ràdio (al 54.46 de la FM) on tot és possible, i on la música reggae i la música tradicional fan de fil conductor. Al llarg d’aquest programa, ple de sorpreses, podrem anar descobrint l’experiència de viure un veritable concert en directe amb 11 músics a l’escenari i gaudir de la música, l’humor i la pedagogia que han fet de The Penguins un dels grups de referència a casa nostra. En definitiva, aquesta és una proposta que suposarà una experiència única per a tota la família.

El grup ha realitzat més de 200 concerts, ha venut més de 12.000 exemplars dels seus tres àlbums, i ha rebut un premi ARC l’any 2015, al millor espectacle per al públic infantil i familiar.

54-46 Reggae Per Xics Ràdio té una durada aproximada de 70 minuts. Tot i que les entrades estan gairebé exhaurides, encara se’n poden trobar a través del web www.auditoricastellar.cat. El preu és de 5 euros per entrada.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40