Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fragment del cartell promocional del concert.
Fragment del cartell promocional del concert.

L’Orquestra i el Cor de l’Acadèmia d’Arts Escèniques de Baza i And&Cat Music Coral actuaran el 6 de desembre a Castellar

Dimecres 29 de novembre de 2017

L’Orquestra i el Cor de l’Acadèmia d’Arts Escèniques de Baza (Granada) i la plataforma musical “And&Cat Music Coral”, que uneix Catalunya i Andalusia des de la música, actuaran dimecres 6 de desembre a Castellar, en un dels tres concerts que oferiran aquest mes a la província de Barcelona.

L’actuació tindrà lloc a les 20.30 hores a l’Església de Sant Esteve, i consistirà en la interpretació del “Magnificat”, una de les peces més conegudes del compositor i director britànic John Rutter. L’orquestra granadina es va presentar el 2013 amb aquesta mateixa interpretació, i ara, els seus joves músics, que han continuat amb la seva formació musical superior, fan que l’orquestra hagi adquirit un alt nivell interpretatiu i cohesió sonora. Juntament amb l’orquestra, actuaran els integrants de la plataforma “And&Cat Music Coral”.

En total, seran un centenar de persones que actuaran sota la direcció de Gregorio Rodríguez, director de l’Orquestra i Cor de l’Acadèmia d’Arts Escèniques de Baza i que també ha dirigit diverses formacions corals i orquestrals catalanes, com l’Orfeó de Sabadell, la Capella de Música Burés de Castellbell i el Vilar, la Coral Sant Vicenç de Mollet o el Grup de Cambra Cantomima del Conservatori de Terrassa.

La proposta l’organitza l’Acadèmia d’Arts Escèniques de Baza, l’Escola Municipal de Música Conservatori de Terrassa i l’Orfeó de Sabadell, amb la col·laboració dels ajuntaments de Castellar, Terrassa i Sabadell. Les entrades es vendran el mateix dia del concert, a l’Església de Sant Esteve, i tindran un preu de 12 euros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40