Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Àngels Bassas, protagonista de "Ciara".
Àngels Bassas, protagonista de "Ciara".

L’actriu Àngels Bassas interpretarà divendres l’obra "Ciara" a la Sala de Petit Format de l’Ateneu

Dimecres 13 de desembre de 2017

Les entrades anticipades es poden comprar a www.auditoricastellar.cat

L’actriu Àngels Bassas interpretarà divendres, 15 de desembre, el monòleg de David Harrower Ciara, una proposta que es podrà veure a partir de les 21 hores a la Sala de Petit Format de l’Ateneu.

Sota la direcció d’Andrés Lima i Martí Torras, Bassas puja a l’escenari com a protagonista única de l’obra per fer un exercici de virtuosisme interpretatiu. Ciara és una dona forta en un món d’homes, filla d’un reconegut criminal escocès. Refugiada en el món de l’art, es troba aïllada de la delinqüència i del món de gàngsters del seu pare, però finalment no pot defugir l’herència vital i familiar.

Aquesta és una de les obres més conegudes de l’autor britànic David Harrower, responsable també d’altres èxits com Blackbird. Escrita segons el mateix autor com una declaració d’amor a la ciutat de Glasgow, Ciara és, en paraules d’Àngels Bassas, un text molt potent, poètic, crític i amb molt sentit de l’humor al voltant del món de l’art, les drogues, la política... i la delinqüència.

L’Ajuntament porta a l’Ateneu aquest espectacle amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Entrades anticipades

L’entrada general per assistir a l’espectacle té un preu de 12 euros, tot i que si la compra es fa de manera anticipada (al web www.auditoricastellar.cat, al SAC d’El Mirador dilluns i divendres de 8.30 a 14.30 h i de dimarts a dijous de 8.30 a 19 hores) el preu de l’entrada és de 10 euros. El mateix descompte l’obtindran els menors de 25 anys, majors de 65 anys, les persones voluntàries per la llengua del Servei de Català, els alumnes de l’Aula d’Extensió Universitària, les persones sòcies de l’ETC i les persones posseïdores del carnet de la xarxa de Biblioteques.

La temporada teatral de setembre a desembre a Castellar es tancarà el proper dissabte 30 de desembre amb el concert Viena, punt de trobada, de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48. Podeu consultar tota la informació sobre els espectacles programats als webs www.castellarvalles.cat/teatreimusica i www.auditoricastellar.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40