Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de l'espectacle "Adossats", que arribarà a Castellar el 14 d'abril.
Imatge promocional de l'espectacle "Adossats", que arribarà a Castellar el 14 d'abril.

Ramon Madaula, Roger Mas, In Crescendo o Anna Sahun, alguns noms propis de la nova temporada de teatre i música

Dijous 14 de desembre de 2017

La temporada de teatre i música d’hivern-primavera començarà a Castellar el 3 de febrer amb l’espectacle El metge de Lampedusa

La temporada de teatre i música d’hivern-primavera 2018 que l’Ajuntament ha programat a l’Auditori Municipal entre els mesos de febrer i maig es presenta carregada de muntatges escènics destacats i de noms propis ben coneguts dins el panorama artístic català.

Les propostes engegaran el dissabte 3 de febrer amb El metge de Lampedusa, un espectacle teatral basat en l’autobiografia del metge Pietro Bartolo que interpreta en solitari l’actor Xicu Masó. Es tracta d’una coproducció de Punt produccions teatrals SL, el Teatre Lliure i Temporada Alta que relata una vida dedicada a l’atenció dels exiliats que naveguen fins a Lampedusa des de les costes africanes.

El següent muntatge previst és Barbes de balena, un espectacle que aglutina diferents disciplines artístiques com són les paraules, la música, les imatges i el cos per donar forma a la història de Dolors Aleu i Riera (1857-1913), la primera dona de l’estat espanyol que es va llicenciar en medicina. A partir de la seva figura, a més, es fa una reflexió sobre les dones d’avui en dia. Tot, de la mà d’Els Pirates Teatre dissabte 17 de febrer.

També el mes de febrer, dissabte 24, i amb motiu del 10è aniversari de la Mostra de Cinema de Castellar del Vallès BRAM!, s’ha previst l’actuació de la GIOrquestra. L’Orquestra Simfònica de Girona oferirà el concert Música de cine, que inclourà una vintena de peces de les bandes sonores més famoses de la història del cinema, com ara La La Land, The Piano, Titanic, Ghost, El Padrino, Casablanca, La vida és bella o La llista de Schindler, entre d’altres. Totes elles, amb arranjaments de Marc Timón per a orquestra de deu músics.

La música també protagonitzarà el següent espectacle: Ínfimit, d’In Crescendo, dissabte 7 d’abril. El grup vocal, guanyador de la segona edició del programa de TV3 Oh Happy Day, interpretarà diferents versions de temes coneguts per tota mena de públics, com ara “Somewhere Over The Rainbow”, d’El màgic d’Oz; “Zapping”, un medley de sintonies televisives; o “El Trencanous”, de Tchaikovsky. Alguns, 100% a capella i d’altres amb instruments en directe interpretats pels mateixos membres del grup.

El teatre tornarà a l’Auditori el dissabte 14 d’abril. Serà amb la representació d’Adossats, una història que interpreten Ramon Madaula, Jordi Bosch, Carles Canut, Rosa Renom, Marieta Sánchez i Guillem Ballart. A partir de la reunió de tres generacions de Jordis que es troben per celebrar plegats el dia de Sant Jordi, l’obra tracta sobre les relacions familiars i les influències que van de pares a fills.

La setmana següent, dissabte 21 d’abril, el cantautor Roger Mas portarà a Castellar la gira del seu nou disc, Parnàs, que veurà la llum la primavera de 2018. Tant al disc com als concerts s’hi podran trobar cançons pròpies i poemes que Mas ha musicat d’autors tan diversos com Torquato Tasso, Amadeu Vidal i Bonafont, Toni Gol i Roca, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Salvador Espriu o Eulària Anzizu.

La temporada la tancarà dissabte 12 de maig la proposta de la Sala Muntaner Broma final. Dirigida per Marc Angelet a partir del text de Jordi Casanovas, la proposta, interpretada per Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz, explica la història de dos amics que es retroben després de vint anys i que fan una juguesca al voltant dels límits de l’humor.

Tots els espectacles començaran a les 20.30 hores excepte Ínfimit, que s’ha programat a les 18 hores.

Tres propostes per al públic familiar

També s’han donat a conèixer els tres espectacles adreçats al públic familiar que s’han inclòs a la propera temporada de teatre i música a l’Auditori Municipal i que tindran lloc en diumenge, a les 12 hores.

La primera proposta, el 4 de febrer, serà L’Endrapasomnis, un espectacle de Teatre al detall recomanat a partir dels 5 anys que va obtenir el Premi de la crítica 2014 al millor espectacle familiar. És una història onírica i màgica, inspirada en un conte de Michael Ende, que parla de la por, del valor terapèutic dels contes i de com busquem solucions ben lluny quan la resposta pot ser dins de nosaltres mateixos.

Faboo, l’encant de la imaginació, d’Escena Creativa, SL, és la proposta per al públic a partir dels 4 anys programada per a l’11 de març. Es tracta d’un espectacle de teatre gestual caracteritzat per la seva simplicitat i expressivitat, que estimula la imaginació i la creativitat d’infants i adults. L’obra va obtenir el Premi FETEN 2015 per la seva expressivitat i el Premi al millor espectacle al VI Festival Internacional Teatre de Fira de Saragossa 2015.

Finalment, El petit piano, del Centre de Titelles de Lleida, tancarà les propostes per al públic familiar el 8 d’abril. A través de la música d’Enric Granados, recreada en viu per tres concertistes i de les mans d’una actriu i un actor, tots dos titellaires, el públic poc endinsar-se en el joc escènic d’uns titelles i d’uns dibuixos animats que evoquen i descriuen, d’una manera amena i divertida, el perfil artístic i humà d’aquest músic.

Preus i venda d’entrades

En aquesta nova temporada teatral, es podrà adquirir un únic abonament per als set espectacles de teatre i música a un preu de 70 euros. Les entrades individuals per a cadascun dels espectacles costaran 15 euros, tot i que es podran comprar per 12 euros si es fa de manera anticipada a través del web www.auditoricastellar.cat o al Servei d’Atenció Ciutadana d’El Mirador. Les persones majors de 65 anys i les menors de 25 anys també es beneficiaran d’aquest descompte. A més, com a novetat, s’ha establert una tarifa especial per a grups de 10 o més persones, que podran obtenir les entrades a 10 euros cadascuna.

Pel que fa als espectacles familiars, cadascun d’ells tindrà un preu de 6 euros, tot i que el cost serà de 5 euros si es fa compra anticipada d’entrades. A més, les famílies nombroses o monoparentals que presentin carnet acreditatiu podran obtenir cadascuna de les entrades a un preu de 4 euros si en fan la compra a taquilla o de manera anticipada al Servei d’Atenció Ciutadana.

Tota la informació sobre els espectacles de la temporada hivern-primavera i sobre la venda d’entrades es podrà trobar a partir de la setmana vinent als webs www.auditoricastellar.cat i www.castellarvalles.cat/teatreimusica.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40