Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de la campanya.
Imatge promocional de la campanya.

L’Ajuntament anima la ciutadania a regalar aquestes festes entrades i abonaments als espectacles de l’Auditori

Dijous 14 de desembre de 2017

L’Ajuntament ha posat en marxa enguany una campanya que té per objectiu animar la ciutadania a regalar durant aquestes festes de Nadal entrades i abonaments per als espectacles de l’Auditori de la temporada d’hivern-primavera 2018 que engegarà el 3 de febrer.

Amb la campanya “Regala emocions, regala Auditori”, les persones que comprin entrades o abonaments de forma anticipada (per Internet al web www.auditoricastellar.cat o bé al Servei d’Atenció Ciutadana d’El Mirador –SAC–) podran presentar-les al SAC per sol·licitar un sobre regal on dipositar les entrades a partir de la setmana que ve.

Cal recordar que l’abonament als set espectacles que conformen la temporada que anirà de febrer a maig té un preu de 70 euros, mentre que les entrades individuals es podran adquirir per 12 euros cadascuna, si es fa la compra anticipada per Internet o a través del Servei d’Atenció Ciutadana.

El suport de regal també es facilitarà a les persones que adquireixin entrades anticipades dels espectacles de teatre familiar (la tarifa anticipada en aquest cas és de 5 euros per cada entrada).

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40