Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de dues de les portes que s'han senyalitzat recentment.
Imatge de dues de les portes que s'han senyalitzat recentment.

L’Ajuntament senyalitza els accessos a l’aparcament subterrani de la plaça Major amb els símbols de la marca Fem Castellar

Divendres 12 de gener de 2018

L’Ajuntament de Castellar ha procedit darrerament a senyalitzar les portes d’accés a l’aparcament subterrani de la plaça Major situades a l’edifici d’El Mirador, amb l’objectiu que la ciutadania les identifiqui d’una manera fàcil i ràpida i de diferenciar-les entre elles.

Per fer-ho s’ha utilitzat el mateix codi que es va iniciar al setembre de 2016 amb la marca “Fem Castellar”, formada per símbols geomètrics que substitueixen les vocals i creen un sistema d’identitat. Alhora, cada paraula es converteix en un símbol propi dins d’un conjunt, un codi que l’emmarca dins d’una imatge gràfica que no és només reconeguda com a marca sinó també com a estil gràfic.

Des de la seva creació, la marca “Fem Castellar” també s’utilitza per comunicar la programació cultural de l’Auditori en els diferents suports gràfics, com ara el programa de mà, els cartells, les estructures verticals o el gadget de regal. En aquest cas, a més, cadascun dels símbols fa referència a una temàtica, per exemple, la rodona correspon al cinema, el triangle al teatre i la ics a la música.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40