Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una campanya de reparació d'asfalt anterior.
Imatge d'una campanya de reparació d'asfalt anterior.

Comença una segona tongada d’actuacions de reparació d’asfalt al nucli urbà de Castellar

Dimarts 20 de febrer de 2018

Els treballs tindran lloc als carrers de Catalunya, Barcelona, Sant Sebastià, Can Carner i passatge de la Ronda Llevant

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha iniciat aquest dimarts, 20 de febrer, una segona tongada d’actuacions de reparació d’asfalt a diversos carrers del nucli urbà que s’allargarà durant tota la setmana.

Els treballs han començat al tram del carrer de Catalunya situat entre els carrers d’Aneto i Barcelona, una actuació que es preveu acabar durant el mateix dia 20 de febrer i que afecta el trànsit rodat. En aquest sentit, els vehicles que circulin pel carrer de Catalunya s’hauran de desviar pel carrer del Montseny, i els que circulin pel carrer d’Aneto hauran de girar pel carrer de Joaquim Blume.

Les feines continuaran dimecres, 21 i dijous, 22 de febrer, al carrer de Barcelona, des del tram comprès entre Farinera i Balmes i fins al carrer dels Pedrissos. En aquest cas, el trànsit es desviarà pels carrers de la Farinera, Girona i Pare Borrell.

Val a dir que aquesta actuació al carrer de Barcelona comportarà també afectacions a la línia d’autobús C3 (Sant Llorenç Savall – Castellar – Sabadell). Entre les 10 i les 18 hores aproximadament, s’anul·laran les parades del c. Barcelona / c. de Lleida, c. de Barcelona (camp de futbol), c. de Barcelona / Alemanya i c. d’Osona (zona comercial). En aquesta franja horària s’habilitaran parades provisionals al Passeig / ctra. de Sabadell, ctra. de Sabadell / Alfons Gubern i ctra. de Sabadell / Can Carner. Les parades del c. Dr. Pujol (Capella de Montserrat) i ctra. de Sabadell / c. del Bages funcionaran amb normalitat.

D’altra banda, dijous, 22 de febrer, s’asfaltarà el carrer de Sant Sebastià, entre els números 20 i 30 bis, i divendres, 23 de febrer, s’obriran diverses rases al carrer de Can Carner i del passatge de la Ronda Llevant. Aquests dos dies, les incidències de trànsit seran puntuals.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40