Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de l'espectacle.
Imatge promocional de l'espectacle.

La nova proposta de teatre familiar a l’Auditori, "Faboo, l’encant de la imaginació", es podrà veure diumenge 11 de març

Dimecres 7 de març de 2018

L’espectacle, a càrrec d’Escena Creativa SL, començarà a les 12 hores

L’Auditori Municipal Miquel Pont acollirà el proper diumenge, 11 de febrer, el un nou espectacle del cicle de teatre familiar de la temporada d’hivern-primavera 2018. Es tracta de Faboo, l’encant de la imaginació, una producció d’Escena Creativa SL que es representarà, com és habitual, a les 12 hores.

Es tracta d’un espectacle de teatre gestual que es caracteritza per la seva simplicitat i expressivitat, i que estimula la imaginació i la creativitat tant dels infants com dels adults. Un cos humà, uns elements quotidians i una dosi de creativitat són els únics requisits per al naixement de Faboo, un ésser singular que s’expressa a través de gestos i sons que captivarà els espectadors de totes les edats.

Amb guió i direcció d’Oscar Vidal, aquest espectacle va obtenir el Premi FETEN 2015 per la seva expressivitat, i el Premi al millor espectacle al VI Festival Internacional de Teatre de Fira de Saragossa 2015.

Faboo, l’encant de la imaginació,és un espectacle recomanat a espectadors a partir dels 4 anys, i té una durada aproximada de 45 minuts. El preu de l’entrada a taquilla és de 6 euros, tot i que el cost és de 5 euros si es fa compra anticipada d’entrades al web www.auditoricastellar.cat. A més, les famílies nombroses o monoparentals que presentin carnet acreditatiu podran obtenir cadascuna de les entrades a un preu de 4 euros si en fan la compra a taquilla o de manera anticipada al Servei d’Atenció Ciutadana.

Més informació sobre els espectacles de la temporada i la venda d’entrades al web www.auditoricastellar.cat o clicant aquí.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40