Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La preinscipció es podrà formalitzar del 13 al 24 d'abril.
La preinscipció es podrà formalitzar del 13 al 24 d'abril.

La preinscripció al 2n cicle d'educació infantil, primària i ESO del curs 2018-2019 es podrà fer del 13 al 24 d’abril

Dimecres 11 d'abril de 2018

El període de preinscripció al segon cicle d’educació infantil, primària i secundària per al curs 2018-2019 s’obrirà el proper divendres, 13 d’abril, i s’allargarà fins al dimarts 24 del mateix mes. Per formalitzar les sol·licituds, les famílies hauran d’omplir l’imprès que es podrà descarregar al web http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/ i presentar-lo al centre escolar que s’hagi triat com a primera opció, o bé enviar-lo a través d’Internet.

Si s’opta per aquesta darrera possibilitat, cal tenir en compte que la sol·licitud només es considerarà presentada quan, després d’omplir el formulari, s’executi l’opció “Enviament” des de l’última pantalla i es presenti la documentació acreditativa al centre demanat en primer lloc.

La Regidoria d’Educació ha fet arribar una carta informativa sobre el procés de preinscripció a 201 famílies castellarenques amb infants nascuts el 2015 que s’han d’incorporar a P3 i a 305 famílies castellarenques amb nois i noies nascuts el 2006 i que per tant s’incorporaran a 1r d’ESO.

Cal recordar que només es pot presentar una única sol·licitud de preinscripció, on s’han d’especificar els centres als quals l’alumne/a vol accedir, relacionats per ordre de preferència. En cas de presentar-ne més d’una, els drets de prioritat quedaran invalidats.

El calendari de preinscripció escolar publicat per la Generalitat contempla el dia 3 de maig com a data de publicació de la llista de sol•licituds amb la puntuació provisional als centres escolars. Aquesta llista provisional es podrà reclamar del 4 al 8 de maig al mateix centre on s’hagi presentat la sol·licitud. Un cop resoltes les reclamacions, es publicarà una nova llista sol·licituds amb puntuació definitiva, i el divendres 11 de maig es farà el sorteig públic del número de desempat (a les 11 h, al Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Via Augusta, 202 de Barcelona). La llista ordenada definitiva es farà pública a cada centre el dia 15 de maig, mentre que la llista d’alumnes admesos (i, si s’escau, la llista d’espera) es donarà a conèixer el 12 de juny. Finalment, la matrícula es podrà formalitzar del 21 al 27 de juny, ambdós inclosos.

A Castellar, l’oferta de preinscripció per al curs 2018-2019 que ha determinat el Departament d’Ensenyament de la Generalitat consta d’un total de 9 grups a P3 (7 en centres públics i 2 en centres concertats)  i 11 grups a 1r d’ESO (9 en centres públics i 2 en centres concertats).

Podeu consultar més informació sobre la preinscripció escolar al web http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40