Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la Festa del Riu, el 20 d'abril passat.
Imatge d'un moment de la Festa del Riu, el 20 d'abril passat.

Els alumnes de 5è de primària participen de la Festa del Riu a Can Juliana

Dilluns 23 d'abril de 2018

Un total de 220 alumnes de 5è de primària de sis escoles la vila participen durant els mesos d’abril i maig de la Festa del Riu, una iniciativa inclosa per primera vegada dins la Guia Didàctica de l’Ajuntament i proposada per la Regidoria de Sostenibilitat i Medi Natural amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Els participants fan una sortida de tot un dia a la masia de Can Juliana per gaudir d’un dia d’aprenentatge, diversió i convivència que inclou diverses activitats distribuïdes en tres grups (amb els noms de bogues, llúdrigues i sabaters).

Així, la festa inclou, d’una banda, un circuit d’aventura, amb un itinerari sobre els arbres i amb una vintena de plataformes on s’hi arriba creuant ponts i tirolines; d’altra banda, també es du a terme un taller que permet treballar de manera lúdica els macroinvertebrats, la flora i els rastres de fauna del tram del riu proper a Can Juliana. Finalment, també es duen a terme jocs diversos, com tir amb l’arc, i un laberint.

La Festa del Riu és una activitat que s’organitzava a Castellar del Vallès des de l’any 2002 a l’Àrea d’esplai de les Arenes. Després d’un any de parèntesi, l’esdeveniment s’ha recuperat amb un format renovat i una nova ubicació: la masia de Can Juliana. La festa serveix, a més, per agrair als alumnes i les escoles les inspeccions que duen a terme en el marc del Projecte Rius.

De moment, s’han dut a terme dues jornades, i el 6 i el 20 d’abril, i està previst que se’n faci una tercera el mes de maig.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40