Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Plànol de situació dels treballs.
Plànol de situació dels treballs.

Comencen les obres de millora del carrer de Clavé i de les places de Folch i Torres i dels Horts

Dijous 26 d'abril de 2018

L’Ajuntament de Castellar del Vallès iniciarà el proper dimecres, 2 de maig, la reforma de les voreres del carrer de Clavé en la seva totalitat, és a dir, entre el carrer de Pedrissos i la carretera de Sentmenat. El projecte inclou també la millora de les places de Folch i Torres (coneguda com a pl. del Molí) i dels Horts.

L’actuació suposarà l’ampliació de les voreres antigues per garantir una amplada mínima de dos metres a tot el carrer. La intervenció també inclou la reforma integral de la plaça del Molí i la millora de la plaça dels Horts.

Les obres s’iniciaran al primer tram del carrer de Clavé situat entre els carrers de Pedrissos i de Pare Borrell. A mesura que avancin els treballs s’anirà actuant als trams següents fins arribar a la carretera de Sentmenat. Tot i que no es permetrà aparcar mentre es facin els treballs a les voreres, el trànsit de vehicles al vial estarà permès exceptuant moments puntuals.

L’actuació s’inclou dins la segona fase de remodelació de L’Illa del Centre, que té un pressupost de 436.000 euros, i anirà a càrrec de Rogasa Construcciones y Contratas SAU.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40