Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una edició anterior de l'Aplec de Castellar Vell.
Imatge d'una edició anterior de l'Aplec de Castellar Vell.

La 40a edició de l’Aplec de Castellar Vell tindrà lloc el proper diumenge, 20 de maig

Dimecres 16 de maig de 2018

Enguany les inscripcions al concurs d’arrossaires es poden fer a través del web municipal, a l’enllaç www.castellarvalles.cat/paellesaplec

El tradicional Aplec de Castellar Vell, una de les activitats anuals de més participació a la vila, celebrarà el proper diumenge, 20 de maig, la seva 40a edició.

Un any més, l’activitat més esperada és el concurs d’arrossaires, que arriba aquest 2018 a la 38a edició i que engegarà a les 13 hores. Com és habitual, les categories del concurs són quatre: paelles petites (fins a 15 persones), mitjanes (de 16 a 50 persones), grans (més de 50 persones) i joves, en què els participants han de tenir com a màxim 25 anys. El veredicte del concurs es revelarà, com cada any, a les 16 hores.

L’edició 2018 de l’Aplec ha estrenat una nova forma d’inscripció al concurs d’arrossaires. Així, tot i que es mantenen, fins al 19 de maig, les inscripcions anticipades als establiments Queviures Mañosa (c. de Sant Llorenç, 7), La botiga del Castell (av. Sant Esteve, 19) i a Tenda de Fotos CM62 (c. Major, 62), enguany els grups interessats a participar a aquest concurs també s’hi poden inscriure a través del formulari que s’ha habilitat al web municipal, a l’enllaç www.castellarvalles.cat/paellesaplec.

A banda del concurs d’arrossaires, la jornada inclourà altres propostes que fan que cada tercer diumenge de maig aplegui unes 2.000 persones a l’esplanada de Castellar Vell.

Així, les activitats engegaran a les 8.45 hores amb el concurs d’ocellaires, que finalitzarà a les 10.45 hores. A les 9 hores s’ha previst una missa de l’Aplec, i a les 10.45 hores es donarà el tret de sortida als concursos de flors boscanes i de dibuixos a llapis, que finalitzaran a les 11.30 h. En el mateix horari, de 10.45 a 11.30 hores, els més menuts podran gaudir de jocs infantils i de cucanya a càrrec de Colònies i Esplai Xiribec.

A més, entre les 11.30 i les 13 hores s’han previst les actuacions de les colles de Ball de Bastons de Castellar, de la colla infantil de Ball de Gitanes de Castellar, dels Castellers de Castellar i dels Gegants de Castellar. Finalment, com ja es va fer en les dues edicions anteriors de l’Aplec de l’any passat, els Deejays del Revés proposaran un chill-out a partir de les 16.30 hores.

Accessos a Castellar Vell

Cal tenir en compte que l’accés en cotxe a l’esplanada de Castellar Vell per descarregar materials només està permès de 7 a 9 del matí. A partir d’aquesta hora, la circulació de vehicles quedarà restringida. D’altra banda, és important destacar que al concurs d’arrossaires s’hi pot participar amb foc a butà o amb foc a terra, gràcies a un permís excepcional de la Generalitat condicionat a unes mesures extraordinàries de prevenció.

Per accedir a Castellar Vell podeu seguir l’itinerari de natura que passa per Ca n’Oliver, el Castell i Castellar Vell, editat pel Centre Excursionista de Castellar, i que està senyalitzat amb punts blaus.

L’Ajuntament de la vila és l’encarregat d’organitzar aquesta activitat, juntament amb la Comissió Aplec de Castellar Vell.

Podeu consultar tota la informació sobre el 40è Aplec de Castellar Vell al web municipal, clicant aquí.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40