Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional dels Casals d'Estiu 2018 de Castellar del Vallès.
Imatge promocional dels Casals d'Estiu 2018 de Castellar del Vallès.

Castellar del Vallès oferirà 24 casals de vacances aquest estiu

Dimarts 22 de maig de 2018

Per setè any consecutiu, l’Ajuntament cedirà instal·lacions a les entitats que organitzen casals de vacances

Un total de 22 associacions sense ànim de lucre i empreses oferiran aquest estiu 24 casals de vacances per a infants i joves de la vila, segons ha registrat l’Ajuntament durant el període de sol·licitud per a la difusió d’aquestes activitats. 10 de les iniciatives es duran a terme en espais públics cedits per l’Ajuntament, mentre que les 14 restants corresponen a activitats organitzades en espais no municipals o privats.

Per setè any consecutiu, l’Ajuntament ha apostat per la cessió d’equipaments  municipals a les entitats que s’han acollit al compliment d’uns requisits mínims a l’hora de dur a terme les seves activitats de lleure estiuenc adreçades a infants i joves.

Així, es duran a terme en equipaments municipals les propostes estiuenques del Club Atlètic Castellar, Club Bàsquet Castellar, Club Esportiu Fit Jove Castellar, Club Patí Castellar, Club Trial ElBixu Castellar, Club Tennis Castellar, Futbol Sala Castellar (en les modalitats de futbol sala i voleibol), la Ludoteca Municipal Les 3 Moreres i la Unió Esportiva Castellar.

A aquesta oferta de lleure estiuenc se suma la que es realitzarà a altres espais i que són organitzats per: Artcàdia, Can Juliana, Canglomerat / Rocakandbloc SLU, Centre Educatiu El Casal, Codelearn Castellar, Colònies i Esplai Xiribec, Espaiart, FEDAC Castellar, Kids&Us Escola d’Anglès, La Centraleta, La Taca, Novacadèmia i Novalanguage.

L’oferta de casals d’estiu a Castellar del Vallès es pot consultar al portal web municipal www.castellarvalles.cat/casalsestiu i al suplement del setmanari L’Actual que va aparèixer a l’edició de divendres passat.

Ajuts de Serveis Socials

D’altra banda, el proper 4 de juny es començaran a tramitar les sol·licituds d’ajuts socials per a Casals d’Estiu. Aquests van adreçats a les unitats familiars que es trobin en una situació de necessitat socioeconòmica i amb infants de 3 a 12 anys (fins a 14 anys en el cas de menors amb discapacitat) empadronats a Castellar del Vallès que s’inscriguin als casals de vacances que es realitzen al mateix municipi. Els formularis de les sol·licituds estan disponibles al web municipal i es podran presentar fins al 15 de juny als serveis socials municipals (Espai Tolrà, c. Portugal, 2, de 9.30 a 14 h), una vegada formalitzada la preinscripció al Casal. La quantia, d'acord amb el reglament municipal de prestacions socials de caràcter econòmic, en cap cas superarà els 40 € setmanals i serà per una durada màxima de 5 setmanes.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40