Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de l'English Day, aquest matí a la pl. de la Fàbrica Nova.
Imatge d'un moment de l'English Day, aquest matí a la pl. de la Fàbrica Nova.

Més de 250 alumnes de 3r de primària de Castellar participen al 9è festival “English Day”

Dimarts 5 de juny de 2018

Un total de 261 alumnes de 3r de primària han participat aquest matí de la 9a edició del festival “English Day”, una proposta organitzada pels mestres especialistes d'anglès amb la col·laboració del Servei Educatiu Vallès Occidental VIII i la Regidoria d'Educació que s’ha celebrat a la plaça de la Fàbrica Nova.

L’eix central d’aquesta edició ha estat novament el coneixement sobre Escòcia, un país que els alumnes de les vuit escoles participants havien treballat prèviament a classe. Avui, i al llarg del matí, els infants han realitzat jocs i danses escoceses amb la participació de 18 mestres d’anglès i 8 auxiliars de conversa.

La celebració de l’English Day s’ha incorporat al projecte d’impuls de la llengua anglesa al municipi, iniciat el 2016 i que ha facilitat la introducció, amb finançament de l’Ajuntament, d’auxiliars de conversa en anglès a totes les escoles del municipi. Aquests professionals ofereixen un total de 94 hores setmanals de suport lingüístic a escoles distribuïdes entre tots els centres de primària en funció del volum d’alumnat. L’objectiu és la millora de la competència oral comunicativa dels alumnes, la realització de pràctiques de conversa o el foment de la motivació i l’interès de l’alumnat envers la llengua anglesa.

Aquest ha estat el primer curs escolar sencer d’introducció dels auxiliars a les aules, després d’una prova pilot de quatre mesos que es va dur a terme el curs anterior.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40