Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de la iniciativa DiscoverEU.
Imatge promocional de la iniciativa DiscoverEU.

Castellar Jove assessorarà els joves de 18 anys que vulguin optar a un dels 15.000 bons de viatge en tren per Europa

Dimecres 13 de juny de 2018

La Unió Europea ha posat en marxa DiscoverEU, una iniciativa adreçada als joves de 18 anys que tinguin interès a obtenir un dels 15.000 bons de viatge en tren pel continent que s’han posat a la seva disposició al Portal Europeu de la Joventut de forma gratuïta.

Per poder optar a un d’aquests bons, els joves, que han d’haver nascut entre el 2 de juliol de 1999 i l’1 de juliol de 2000, han de presentar les seves sol·licituds a través del web https://europa.eu/youth/travelling_es abans del 26 de juny, de manera individual o en nom d’un grup d’un màxim de cinc persones. Per fer-ho, hauran de facilitar les seves dades personals i donar alguns detalls sobre el viatge que hagin planejat.

A més, hauran de respondre cinc preguntes relacionades amb l’Any Europeu del Patrimoni Cultural 2018 i les iniciatives de la Unió Europea destinades als joves. També caldrà respondre una sisena pregunta de desempat, que permetrà la Comissió Europea classificar els sol·licitants en cas que hi hagi massa sol·licituds. En cas que hi hagi candidatures que obtinguin la mateixa classificació i que el nombre d’aquestes sigui superior al dels bons disponibles, per a la selecció es tindrà el compte l’ordre d’arribada de les sol·licituds.

Cal assenyalar que el viatge haurà de començar entre el 9 de juliol i el 30 de setembre de 2018, que la durada haurà de ser d’entre un i trenta dies i que durant aquest període s’hauran de visitar entre un i quatre països de la Unió Europea.

L’Ajuntament, a través de Castellar Jove, oferirà assessorament als joves de la vila que així ho requereixin, a les dependències municipals situades a l’Espai Tolrà (c. Portugal, 2 1r pis), de dimarts a dijous, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40