Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Per poder accedir a l'ajut, caldrà cursar fora del municipi estudis postobligatoris que no s'ofertin a la vila.
Per poder accedir a l'ajut, caldrà cursar fora del municipi estudis postobligatoris que no s'ofertin a la vila.

L’Ajuntament impulsa una subvenció per facilitar la mobilitat dels joves que cursen estudis postobligatoris fora del municipi

Dimecres 18 de juliol de 2018

La convocatòria per accedir a aquests ajuts, adreçats a castellarencs de 16 a 25 anys, s’obrirà el proper mes de setembre

La Regidoria de Joventut posarà en marxa la segona quinzena de setembre un programa d’ajuts per facilitar la mobilitat dels joves que s’han de desplaçar a altres municipis per cursar estudis postobligatoris. La subvenció, de caràcter universal, s’adreça a castellarencs d’entre 16 i 25 anys que realitzin durant el curs 2018-2019 graus universitaris, cicles formatius de grau mig o superior o programes de formació i inserció a fora de Castellar. La quantia per estudiant serà de 100 euros, en el cas dels alumnes que es desplacin a centres ubicats a Sabadell, i de 200 euros, quan el desplaçament es realitzi a altres municipis.

Com a requisits per accedir a aquest ajuts, les persones sol·licitants hauran d’estar empadronades a Castellar del Vallès com a mínim dotze mesos abans de sol·licitar la subvenció. A més, hauran d’acreditar que estan matriculades en algun dels estudis citats, que necessàriament hauran de ser d’especialitats no ofertes al municipi, i haver abonat els drets de matrícula corresponents al curs escolar per al qual se sol·licita la subvenció.

Les sol·licituds s’hauran de presentar al Registre General de l’Ajuntament en la forma i el termini que es fixi en la convocatòria, que es farà pública les properes setmanes. La concessió es farà per ordre de presentació de les sol·licituds fins a esgotar el pressupost global destinat a aquests ajuts, que és de 50.000 euros.

 

L’ordenança que regula aquesta subvenció es va aprovar inicialment ahir dimarts, 17 de juliol, en sessió plenària. Segons el regidor de Joventut, Dani Pérez, “aquesta és un ajut de caire generalista que s’ha calculat d’acord amb els preus del transport públic i que té com a marc d’actuació el Pla Local de Joventut”.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40