Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge resum dels cinc espectacles que s'inclouen a l'abonament de la temporada de tardor 2018 de l'Auditori.
Imatge resum dels cinc espectacles que s'inclouen a l'abonament de la temporada de tardor 2018 de l'Auditori.

La venda d’entrades i abonaments als espectacles de la temporada de tardor de l’Auditori s’activarà dilluns, 27 d’agost

Divendres 24 d'agost de 2018

Les entrades i abonaments es podran comprar a partir del migdia a través del web www.auditoricastellar.cat

El web www.auditoricastellar.cat activarà dilluns que ve, 27 d’agost, a les 12 hores, la venda anticipada d’entrades i abonaments als espectacles de la temporada de tardor que s’han programat a l’equipament, i que també es podran adquirir, a partir del mateix moment, al Servei d’Atenció Ciutadana d’El Mirador.

L’abonament, a un preu de 50 euros, donarà accés als cinc espectacles de teatre i música, mentre que les entrades individuals per a cadascun dels espectacles costaran 12 euros si es compren de manera anticipada (en cas contrari, cada espectacle té un preu de 15 euros). Val a dir que les persones majors de 65 anys i les menors de 25 anys també es beneficiaran d’aquest descompte. A més, cal assenyalar que es manté la tarifa especial per a grups de 10 o més persones, que podran obtenir les entrades a 10 euros cadascuna. En aquest darrer cas, cal contactar amb la Regidoria de Cultura, que informarà les persones interessades sobre com fer la reserva i el pagament, a través del telèfon 93 714 40 40 o a l’a/e cultura@castellarvalles.cat.

Pel que fa als espectacles familiars, que no s’inclouen a l’abonament, cadascun d’ells tindrà un preu de 6 euros, tot i que el cost serà de 5 euros si es fa compra anticipada d’entrades. A més, les famílies nombroses o monoparentals que presentin carnet acreditatiu podran obtenir cadascuna de les entrades a un preu de 4 euros si en fan la compra a taquilla o de manera anticipada al Servei d’Atenció Ciutadana.

Els cinc espectacles inclosos en l’abonament de la temporada són els següents:

  • Dissabte 29 de setembre: concert Equilibri, de Blaumut (20.30 h)
  • Divendres 26 d’octubre: Un tret al cap, sota la direcció de Pau Miró i interpretat per Emma Vilarasau, Vicky Luengo i Imma Colomer (21 h)
  • Dissabte 17 de novembre: Sopa de pollastre amb ordi. Espectacle dirigit per Ferran Utzet i interpretat per Míriam Alamany, Màrcia Cisteró, Ricard Farré, Enric Cambray, Maria Rodríguez, Josep Sobrevals i Òscar Intente (20.30 h)
  • Dissabte 24 de novembre: CabaretA, una proposta de l’actriu Maria Molins i la pianista i compositora Bárbara Granados (20.30 h)
  • Divendres 21 de desembre: Les noies de Mossbank Road. Espectacle dirigit per Sílvia Munt i interpretat per Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura (21 h)

Pel que fa als espectacles familiars, les propostes programades són:

  • Diumenge 7 d’octubre: Superbleda (12 h)
  • Dissabte 3 de novembre: concert Estic contenta!,de Macedònia (18 h)
  • Diumenge 2 de desembre: El llop ferotge(12 h)

Per a més informació sobre cadascun dels espectacles podeu consultar els webs www.auditoricastellar.cat i www.castellarvalles.cat/teatreimusica.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40