Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de l'acte.
Imatge d'un moment de l'acte.

Castellar, amfitriona d’un acte d’inauguració del curs escolar 2018-2019 adreçat a mestres i professors de diversos municipis

Dimecres 5 de setembre de 2018

Un centenar de persones, procedents majoritàriament dels equips docents dels centres educatius de Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall, Sentmenat, Palau-solità i Plegamans i Polinyà, han assistit avui dimecres, 5 de setembre, a la inauguració del curs escolar 2018-2019, que s’ha celebrat als Jardins del Palau Tolrà. L’acte ha comptat, entre d’altres, amb l’assistència de l’alcalde, Ignasi Giménez, el coordinador d’Inspecció del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Joaquim Núñez, i la directora del Servei Educatiu Vallès Occidental VIII, M. Dolors Arumí.

En primer lloc, s’ha donat la benvinguda al curs en un torn de parlaments oficials. Joaquim Núñez ha basat la seva intervenció en cinc punts: el projecte educatiu de país, la idea de llibertat, el compromís de suport als centres, la gratitud a mestres i professors i la vocació de servei a l’alumnat.

Al seu torn, M. Dolors Arumí ha donat importància al descobriment del patrimoni i de l’entorn més proper en l’aprenentatge dels alumnes i també ha incidit en el fet que no cal centrar la tasca educativa “en ser els millors, sinó que volem fer-ho cada dia millor”.

Finalment, Ignasi Giménez ha donat importància a la idea d’”educar en la sensibilitat i en despertar l’esperit crític dels infants”.

L’acte, coorganitzat pel Servei Educatiu Vallès Occidental VIII i l’Ajuntament, ha finalitzat amb una passejada pel patrimoni de la vila, a càrrec de Llorenç Genescà, mestre i historiador responsable de Caminant amb la història.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40