Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge aèria del concert d'El Pot Petit, a la pl. d'El Mirador
Imatge aèria del concert d'El Pot Petit, a la pl. d'El Mirador

Castellar torna a viure una Festa Major amb assistències multitudinàries

Dimecres 12 de setembre de 2018

El tradicional castell de focs que cada any té lloc al Pla de la Bruguera va cloure ahir la Festa Major 2018 de Castellar del Vallès. Un any més, la ciutadania ha respost massivament a la majoria d’activitats programades. En aquesta edició, el temps ha permès dur a terme totes les activitats a l’espai programat a excepció del lliurament de la Medalla de la Vila a l’Institut Castellar, el passat dijous, 6 de setembre, que es va traslladar dels jardins del Palau Tolrà a l’Auditori a causa d’una tempesta.

El regidor de Cultura, Aleix Canalís, ha felicitat “totes les persones voluntàries, entitats i treballadors municipals que han fet possible sis dies de festa amb més de 100 activitats i unes assistències de públic molt altes”.

El regidor ha destacat, entre d’altres, “les assistències al pregó d’El Mago Pop, els concerts de Mishima, Gertrudis, El Pot Petit i Hotel Cochambre, a més del Correlokals i la festa dels Amics dels 80, activitats que han superat amb escreix el miler d’espectadors cadascuna”. Canalís ha afegit que “no s’ha notat el cap de setmana llarg, amb el pont de la Diada, ni la coincidència amb la Festa Major de Sabadell, ja que la participació ha estat multitudinària a la majoria d’activitats”.

Canalís ha remarcat “que s’ha utilitzat una fórmula de programació que aposta sobretot per la diversitat de públics”. “Si a tot això, hi afegeixes una actitud cívica per part del veïnat i moltes ganes de participar, crec que podem parlar d’una Festa Major molt rodona, que ens permet iniciar amb força el nou curs després del període de vacances d’estiu”, afirma Canalís.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40