Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La Biblioteca tancarà per obres del 12 d'octubre i fins al desembre.
La Biblioteca tancarà per obres del 12 d'octubre i fins al desembre.

La Biblioteca Antoni Tort estarà tancada per obres des del 12 d’octubre i fins al mes de desembre

Dimecres 3 d'octubre de 2018

Mentre durin els treballs, l’equipament continuarà prestant els serveis de devolució de préstecs i de lectura de premsa diari a l’Espai Sales d’El Mirador, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h

L’Ajuntament de Castellar del Vallès iniciarà la segona quinzena d’octubre unes obres de reforma de la Biblioteca Municipal Antoni Tort per tal de millorar la il·luminació, l’acústica, la senyalització i el mobiliari de l’equipament. Els treballs comportaran que l’edifici del carrer de Sala Boadella es tanqui a partir del divendres 12 d’octubre i fins que finalitzin els treballs, al mes de desembre.

La biblioteca, però, oferirà alternativament els serveis de devolució de préstec i de lectura de premsa diària a l’Espai Sales d’El Mirador, de dilluns a divendres de 10 a 13 h. El tancament també afectarà durant aquestes setmanes les activitats com l’Hora del Conte, que es traslladaran a Cal Calissó, i els clubs de lectura i el taller de salut mental, que es trobaran a la Ludoteca Les 3 Moreres.

Entre d’altres actuacions, es canviarà el fals sostre del primer pis de l’edifici, fet que permetrà millorar l’acústica. També es millorarà l’accés a la maquinària situada entre el cel ras i la coberta.

Pel que fa a la planta soterrani, s’hi habilitarà una nova sortida d’emergència i es reformaran els magatzems per tal d’optimitzar l’espai. A més, es renovaran les llumeneres  d’aquesta planta, que seran de baix consum.

Els treballs també inclouen la renovació de part del mobiliari i la millora de la senyalització. En aquest sentit, es faran diversos canvis de distribució per tal d’adequar l’equipament a les necessitats actuals de les persones usuàries.

Els treballs de reforma de la Biblioteca tenen un pressupost d’actuació per a aquest 2018 de prop de 100.000 euros, finançats parcialment amb subvencions de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Està previst que l’any que 2019 es puguin dur a terme noves millores a l’equipament.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40