Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fotograma de "Petitet".
Fotograma de "Petitet".

La programació de cinema dels diumenges es reprèn a l’Auditori de Castellar el proper 7 d’octubre amb "Petitet"

Dijous 4 d'octubre de 2018

La pel·lícula Petitet obrirà aquest diumenge 7 d’octubre, a les 18.45 h, la programació estable de cinema impulsada per cinquè any consecutiu per l’Ajuntament de Castellar. Cada diumenge, fins al mes de maig, l’Auditori Municipal Miquel Pont tornarà a acollir sessions que es faran en suport digital estàndard d’alta definició (HD 2K).

Petitet, de Carles Bosch, és el primer títol escollit, una proposta musical que es projecta per segona vegada a Castellar després de passar per la programació del DocsBarcelona del Mes el passat mes de juny. El documental s’ha inclòs dins la  programació del Correllengua 2018 impulsada per la CAL Castellar. Explica el somni d’El Petitet, exmúsic gitano barceloní i fill d’un dels dos ‘palmeros’ del mític Peret: dur la rumba catalana a l’escenari del Liceu.

La programació de cinema continuarà el diumenge, 14 d’octubre (16.30 h i 18.45 h), amb Campeones, de Javier Fesser, una comèdia dramàtica preseleccionada per l’Academia del Cine per representar Espanya als premis Oscar. El diumenge 21 d’octubre (18.45 h) serà el torn d’una altra comèdia espanyola: El mejor verano de mi vida. I, finalment, el film d’aventures Alpha clourà la programació d’octubre, el dia 28 (16.45 h i 18.45 h).

Cinema familiar

L’octubre també és el mes escollit per reprendre la programació de cinema familiar que un cop al mes s’inclou dins el Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) impulsat per la Generalitat. El títol seleccionat per al diumenge 21 d’octubre (12.00 h i 16.30 h) és Els increïbles 2.

Val a dir que, al curs 2017-2018, 5.100 espectadors van assistir a alguna de les projeccions de cinema programades els diumenges a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

La programació de cinema a Castellar es completa amb l’oferta dels divendres, que inclou sessions de cinefòrum organitzades pel Club Cinema Castellar Vallès i les propostes de DocsBarcelona del mes, una iniciativa impulsada per Cal Gorina, el Club Cinema Castellar Vallès i L’Aula d’Extensió Universitària.

Podeu consultar la programació clicant aquí.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40