Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Detingudes dues persones a la plaça de Catalunya de Castellar per un presumpte delicte de tràfic de drogues

Dilluns 8 d'octubre de 2018

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van dur a terme la tarda de divendres passat una operació conjunta a la plaça de Catalunya que va finalitzar amb la detenció de dues persones per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

Les detencions van tenir lloc després que a les 17.30 hores el cos local rebés diversos avisos per molèsties causades per un grup de joves. Agents dels dos cossos de seguretat es van personar al lloc de l’avís i van detectar que un grup de tretze persones hi estaven consumint begudes alcohòliques i substàncies estupefaents. Com a conseqüència de la intervenció conjunta de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, a més de la detenció de dues persones (una d’elles menor d’edat), es van realitzar quatre denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents i dues més per consum de begudes alcohòliques a la via pública.

La resta van ser identificades i informades que no està permès consumir begudes alcohòliques i substàncies estupefaents a la via pública.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40